Istid

Istid Nørrebro_01.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig fikk jeg besøkt Istid i Jægersborggade på Nørrebro. Istid er en bitteliten søt iskrembutikk, der de serverer helt fersk is helt uten tilsetningstoffer. De lager is med flytende nitrogen, og fryser isen i fine Kitchen aid maskiner, først når du bestiller den. Det er gøy å se på, og like underholdende for både voksne og barn.

Finally I got to visit Istid on Jægersborggade in Nørrebro. Istid is a tiny sweet ice cream shop, where they serve fresh ice cream without any additives. They make ice cream with liquid nitrogen, and freezes the ice cream in pretty Kitchen aid machines, first after you order it. It’s fun to look at, and equally entertaining for both adults and children.

Istid Nørrebro_03.JPG

De har fire forskjellige typer is å velge mellom, som byttes ut ca hver mnd. Jeg gikk for en Salty caramel toppet med almond crunch w. rosemary & sea salt. Venninnen min Susan fikk en Rhubarb swirl cheesecake.

They have four different types of ice cream to choose from, which is replaced every month. I went for a Salty caramel topped with almond crunch w. rosemary & sea salt. My friend Susan got a Rhubarb swirl cheesecake.

Istid Nørrebro_02.JPGIstid Nørrebro_07.JPGIstid Nørrebro_08.JPG

Isen hadde en deilig kremet konsistens og smakte helt nydelig, så her skal jeg definitivt tilbake snart. Nom nom! Istid har også et lekkert neonskilt på veggen, til stor glede for meg som har en liten neonskilt fetish. ;)

The ice cream had a delicious and creamy consistency and tasted absolutely delishious, so I’ll definitely come back soon. Nom nom! Istid also has a striking neon sign on the wall, to my delight, since I have a small neon sign fetish. ;)

Istid Nørrebro_04.JPG

Advertisements

One thought on “Istid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s