Socialice

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP4242608.JPG

Det ble ikke tid til så veldig mye sightseeing i Århus denne helgen, og været skiftetmellom sol, snø, regn og vind, så det fristet ikke akkurat å traske rundt så mye. Vi endte heller opp med å sitte inne, og spise masse god mat, men en lille søndagstur fikk vi allikevel tid til.

There was no time for sightseeing in Aarhus this weekend, and the weather changed between sun, snow, rain and wind, so we weren’t tempted to walk around too much. We ended up sitting inside, eating plenty of good food, but we managed to get out for a little Sunday walk.

P4242615.JPGP4242638.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hatt lyst til å teste ut Social foodies i København lenge, men det første besøket ble i Århus isteden. Snille kæresten kjøpte is til meg og jeg fikk en kule med bringebær sorbet, en med grønn sorbet laget på spinat, avocado, eple, sitron og ingefær, og en med kirsebær. Isen var supergod, og kjeksen hadde sjokolade hele veien inni. Nom nom!

I’ve been wanting to try out Social foodies in Copenhagen for a while, but my first visit was in Aarhus instead. My kind boyfriend bought ice cream to me, I got one scoop with raspberry sorbet, one with green sorbet made of spinach, avocado, apple, lemon and ginger, and one with cherries. The ice cream was super yummy, and the cone had chocolate all the way inside. Nom nom!

P4242641.JPGsocial foodies.jpg

Et lite ekstra pluss er at Social foodies gi’r tilbake til Afrika, de skaper arbeid og bedre økonomiske forhold for de lokale. En fin iskremkjede, som jeg også skal besøke her i København snart.

A little extra plus is that Social foodies give back to Africa, they create jobs and better economic conditions for the local. A nice ice cream chain, which I will visit here in Copenhagen soon.

P4242630.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s