Time out

P4282651.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hatt litt for mye å gjøre i det siste, med fast jobb, bloggen og bartenderjobben. I tillegg har jeg prøvd å skvise inn litt tid til å være sosial og få trent litt. Pjuh! I dag er jeg helt flat, etter jobb og trening med noen venninner, så resten av kvelden skal jeg ligge på sofaen og se på serier. Kæresten er ute, så da kan jeg se på den nye sesongen av Girls. :D

I’ve had a little too much to do lately, with my 3D job, my blog and my bartender job. In addition, I try to squeeze in some time to socialize and exercise. Pjuh! Today I’m exhausted, after working and then training with some girlfriends, so the rest of the evening I’m going to spend on the sofa watching series. My boyfriend is out, so I can watch the new season of Girls. :D

P4282675.JPGP4282658.JPGP4282670.JPG

Det er viktig med en liten time out innimellom, time wasted is time well spent. Og i morgen er det full rulle igjen med 3D jobben, fest med jobben, også bartender jobben hele natten. Da er det ekstra fint med en kveld på sofaen med is og te. Denne isen er ny, og jeg gleder meg til å konsumere den, den ser ihvertfal god ut. Mmm!

It’s important to have a little time out occasionally, time wasted is time well spent. And tomorrow I’m bisy again with my 3D job, party with my job, and then beeing a bartender all night. So It’s especially nice with an evening on the couch today, with tea and ice cream. This ice cream is new, and I look forward to consume it, it looks yummy. Mmm!

P4282688.JPGP4282683.JPGP4282686.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s