Klar for 17 Mai

P5143397.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Norges nasjonaldag må jo feires, selv om jeg er dansk nå. Vi kom oss ikke til Norge i år heller, derfor har vi planlagt en liten spontan 17 mai brunch her hjemme isteden. Danskene vil jo gjerne være med å feire at Norge ble uavhengig og fikk sin egen grunnlov, eller de vil bare ha bobler og kage. ;) Vi feirer i morgen, siden jeg må jobbe på tirsdag, men jeg skal sørge for å spise en is på selve dagen og feire litt allikevel.

Norway’s National Day have to be celebrated, even though I’m Danish now. We are not traveling to Norway this year either, therefore we have planned a spontaneous 17th of May brunch at home instead. The Danes are looking forward to celebrate that Norway became independent and got its own constitution, or they just want bubbles and cake. ;) We’re celebrating tomorrow, since I have to work on Tuesday, but I’ll be sure to eat an ice cream on the day and celebrate a little bit anyway.

P5143395.JPGP5143393.JPG

Dessverre henger bunaden min fredeles hos søsteren min i Norge, ups, men vi har funnet litt 17 mai stemning allikevel. Søstrene Grene hadde norske flagg til 5 kr stykket, og jeg fikk ett gratis siden jeg var norsk. Hihi! Vi fant også karameller med norske farger. Så nå blir det skikkelig 17 mai stemning. Jeg skal prøve å knipse litt fine bilder som jeg kan dele på bloggen.:)

Unfortunately my bunad is still in Norway in my sisters closet, ups, but we’ve found some other 17th of May stuff. Søstrene Grene sold Norwegian flags for 5 kr a piece, and I got one for free since I was Norwegian. Hihi! So now it’s looking to be a real 17th of May mood. I’ll try to snap some nice pictures that I can share on the blog. :)

P5143402.JPG

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s