Picnic in the park

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forrige søndag ordnet snille kæresten med picnic i Frederiksberg have. Det er den parken som ligger nærmest oss, derfor havner vi som oftest der. Det er også en av de fineste parkene i København, om ikke den fineste. Jeg var litt i zombieland, siden jeg hadde vært bartender natten før, men det var allikevel superkoselig å komme seg ut og nyte solen litt. Etterhvert fikk vi også besøk av noen venner i parken, så det ble en riktig hyggelig dag.

Last Sunday my kind boyfriend arranged a picnic in Frederiksberg have. It’s the park closest to us, therefore we usually end up there. It’s also one of the nicest parks in Copenhagen, if not the nicest. I was a little in zombieland, since I had been a bartender the night before, but it was still super nice to get out and enjoy the sun a little. After a while, we also got some friends visiting us in the park, so it was a lovely day.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP5083031.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP5083058.JPG

Den fine picnic kurven er fra Tiger, og den fikk akkurat plass bakpå bagasjebrettet til sykkelen min. Veldig fint å slippe å drasse på plastposer med mat og vin. Jeg har akkurat kjøpt den, så den bør være mulig å få tak i fremdeles.

The pretty picnic basket is from Tiger, and it fitted perfectly on the rack on the back of my bike. Very nice not having to drag around on plastic bags with food and wine. I just bought it, so it should still be possible to obtain.

DSC_5464OLYMPUS DIGITAL CAMERAP5083091.JPGDSC_5662OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My handsome boyfriend.

💕

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s