Copenhagen weekend

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP5213931.JPGP5213900.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagene flyr forbi for tiden, jeg trodde det skulle gå fint å oppdatere bloggen ofte, selv om jeg jobber i ukedagene nå. Det gikk visst ikke heeelt som planlagt, døgnet har litt for få timer. Etter jobb, trening og middag blir det ikke så mye tid igjen i hverdagen, men jeg skal prøve å få til noen blogginnlegg i uken allikevel.

Time flies away these days, I thought it would be easy to update my blog often, even though I work in the weekdays now. It didn’t go exactly as planned, the clock has too few hours. After work, fitness and dinner it’s not much time left, but I’ll try to make some blog posts each week anyway.

DSC_6058OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP5224092.JPGDSC_6090

Helgen har gått med til hygge i fine København, vi fikk nemlig besøk av bestevennen min fra Bergen og kjæresten hans, så da måtte vi jo være flinke guider og vise de byen. Derfor har det blitt litt lite oppdateringer her, men jeg har tatt masse fine bilder som kommer på bloggen etterhvert, så følg med. Her er en liten smakebit. :)

We have spent the weekend having a good ime in Copenhagen, my best friend from Bergen and his girlfriend came to visit us, so then we had to show them around the city. That’s why it’s been a bit lack of updates here, but I’ve taken lots of nice pictures that I will put on the blog, so stay tuned. Here are some of them. :)

P5213825.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s