Pink lips

SPONSET    INNEHOLDER ADLINKS

02.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA03.JPGDSC_5958

Jeg bruker aldri rosa leppestift, men jeg har fått masse sminke fra Nicehair, så da måtte jeg jo prøve litt nye ting. Dette er en gloss og en leppestift som er blandet fra New Cid Cosmetics, og resultatet ble kjempefint. Jeg tror jeg må bruke rosa på leppene oftere, det passer ihvertfall perfekt sammen med sort. Tok et par selfies som seg hør og bør når jeg prøver ut sminke og har en blogg. ;p

I never use pink lipstick, but I’ve got lots of makeup from Nicehair, so I had the pleasure of trying something different. This is a gloss and a lipstick mixed together from New Cid Cosmetics, and the result was really pretty. I think I need to wear pink on my lips more often, it goes perfectly with black. I took a couple of selfies, as one should whentrying on makeup. ; p

DSC_5984.JPGDSC_6008.JPG

New Cid har designet produktene sine med innebygd lys og speil. Super praktisk, jeg skulle ønske alle leppestiftene mine hadde dette. Jeg prøvde også foundation og øyenskygger, og de likte jeg også veldig godt. Fint å få teste ut noe annet enn MAC, som jeg er litt avhengig av. Det er visst også mye annet fint og brukbart på markedet.

New Cid has designed it’s products with built-in lights and mirrors. Super convenient, I wish all my lipsticks had this. I also tried some foundation and eyeshadows, and I liked it very much. It’s nice to try out something else than the MAC, which I’m a little addicted to.

DSC_5977DSC_5968.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_6021P5193614.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s