Lazy Sunday

P5284099.JPG

I går var jeg på en 90 talls fest sammen med noen venninner, det ble litt mange øl, så jeg er en smule slappfish i dag. Det var et heldagsevent med mange klassikere fra det gode 90 tall, blant annet East 17, Peter Andre, Gigi d’Agostino, Scooter osv. Ekstremt mye dårlig altså, men det var supergøy allikevel. :D Vi var også max heldige med været, så da måtte jeg ha på de fine solbrillene mine fra Aperol Spritz, som jeg fikk gratis i Taxfreen i fjor.

Yesterday I was at a 90’s party together with some friends, I drank a lot of beer, so I’m feeling a bit flat today. It was an all-day event with many classics from the good 90’s, including East 17, Peter Andre, Gigi D’Agostino, Scooter etc. A lot of bad music, but it was superfun anyway. :D We were also lucky and got sunny weather, so I had to put on my nice sunglasses from Aperol Spritz, which I got free in the duty free last year.

13241175_10157057852705599_8418158301518716986_n.jpg

Jeg tok dessverre ikke med kameraet, siden jeg ikke visste om det var lov, noe jeg angret på fordi det var utrolig mange morsomme outfits. Alt fra Buffalo sko og sikksakk skill til rumpetasker. Synd at jeg har kvittet med med alle de “fine” 90’s klærne mine, for det hadde vært gøy å hatt de på.

Unfortunately I didn’t bring my camera, since I wasn’t sure if it was allowed, something I regretted because it was so many fun outfits. Everything from Buffalo shoes and zig zag parting to the fanny pack. Too bad that I got rid of all my “nice” 90’s clothes, it had been fun to wear them.

P5294109.JPGP5294112.JPGP5294125.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden de siste helgene har vært okkupert av besøk og moro, har vi en liten time out i dag. Søndager er til for å ikke gjøre noe som helst, og det er deilig å bare slappe av innimellom. Kæresten hadde ordnet en enkel og digg lunsj på terrassen, fint å endelig kunne sitte ute å spise igjen. Håper sommeren har tenkt å bli værende.

Since the last weekends has been occupied by visits and fun, we have a time out today. Sundays are made for doing nothing, and it’s nice to just relax occasionally. My boyfriend had arranged a simple and tasty lunch on our balcony, it’s nice to finally be able to sit outside and eat again. Hope summer intend to remain this time.

P5294121.JPG

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s