Full fest

DSC_6652.JPGDSC_6532.JPGDSC_6587DSC_6597

Denne uken forsvant litt for fort, det kunne godt ha vært en søndag til. På torsdag var vi en liten tur på Vesterbro, der det var Distortion. Det er en stor gatefest der de fyrer av høy musikk overalt, og folk bare riktig hygger seg.

This week disappeared way too fast, it should have been a Sunday more. On Thursday we went to Vesterbro and Distortion. It’s a big street party where they play loud music everywhere, and people are really enjoying themselves.

P6024168.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_6581DSC_6696OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg til neste år, men da skal jeg prøve å ha fri fra jobb dagen etterpå, sånn at jeg også riktig kan hygge meg med noen ekstra øl. Gøy var det uansett, selv om vi gikk litt for tidlig hjem. Søvn er dessverre et must etter å ha fylt 30 år, hehe.

I look forward to next year, but then I will try to have time off from work the next day, so that I too can really enjoy myself with some extra beer. It was still fun, even though we went home a little too early. Sleep is unfortunately a must after turning 30, hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP6024240.JPGP6024215.JPG

I helgen har vi også badet for første gang i år, solt oss, og fått litt brunere hud. Vi hadde besøk av datteren til kæresten, så da måtte vi selvfølgelig spise litt is sammen, hun er ca like glad i is som meg.

This weekend we also took a swim for the first time this year, sunbathed, and got a little more tanned. We had my boyfriends daughter visiting us, so then we had to eat some ice cream together, she’s about as fond of ice cream as me.

P6044269.JPGP6044264.JPGP6024193.JPG13391454_522830034567910_6113038893469813231_o

Jeg har også vært bartender både fredag og lørdag (bildet er lånt fra High Voltage), så det ble derfor litt slapt med oppdatering her, men jeg skal prøve å være litt flinkere framover. Nå skal jeg snart innta sofaen, og nyte siste rest av søndagen. :D

I’ve also been bartending both Friday and Saturday (photo borrowed from High Voltage), so that’s why it’s been a lack of update in here, but I’ll try to be better. Now I’ll be hitting the sofa, and enjoy the rest of the Sunday. :D

DSC_6699.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s