En weekend i Bergen

Ulriken_Bergen_01Bergen_02.JPGUlriken_Bergen_05Bergen_08.JPG

I helgen var vi en mini svipptur til Bergen. Det var ikke mye vi fikk tid til, siden vi hadde full rulle med familiebesøk, bursdag og navnefest. Selv om det ble litt vel travelt, fikk vi kost oss og det var så fint å hilse på familien igjen. Fra nå av skal jeg bli flinkere til å reise til Norge i helgene, det tar jo ikke så lang tid med fly.

This weekend we made a mini visit to Bergen. We didn’t have time for much, since we had a lot of family to see, and a birthday and name party to attend to. Although it was a little busy, we enjoyed ourselves and it was so nice to see my family again. From now on I’ll try to visit Norway more often on weekends, it’s quick to fly.

Bergen_03.JPGBergen_07.JPG

Mamma hadde laget en deilig lunsj til oss, og til dessert fikk vi konjakk og rabarbrasuppe med iskrem. Det er så fint i hagen til mamma, men jeg glemte dessverre å ta bilder av alle blomstene. Jeg ble visst litt for opptatt av desserten. ;)

My mum had made a delicious lunch for us, and for dessert we got cognac and rhubarb soup with ice cream. It’s so pretty in tmy mom’s garden, but unfortunately I forgot to take pictures of all the flowers. I guess I got a little occupied with the dessert. ;)

Rabarbra suppe med is.JPGBergen_05.JPGBergen_04.JPG

Vi fikk knipset litt fine bilder, bl.a. fra Ulriken der det var navnefest, og fra hagen til mamma. Vi hadde ikke med oss fjellklær, og hadde vært i en bursdagsfest dagen før, så vi tok taubanen opp istedenfor å gå. Jeg får heller ta kæresten med på en fjelltur neste gang vi er i Bergen.

We snapped some nice pictures, among others from Ulriken where the name party was, and from my mom’s garden. We didn’t have mountain clothes with us, and had been to a birthday party the day before, so we took the cable car up instead of walking. I’d better take my boyfriend on a mountain hike next time we are in Bergen.

Ulriken_Bergen_07.JPGUlriken_Bergen_06Skyskraperen_Ulriken_Bergen_02.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAblue cake with cake pops.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAUlriken_Bergen_04.JPG

Som du ser på bildene hadde vi max flaks med været, Bergen bestemte seg nemlig for å servere sol begge dagene.

As you can see in the pictures, we were very lucky with the weather, Bergen decided to serve us sun both days.

Bergen_01.JPGUlriken_Bergen_03Ulriken_Bergen_02.JPG

En hyggelig lille weekend med kæresten. A nice little weekend with my boyfriend. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s