Copenhell day 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP6234651.JPGP6234663.JPGP6234696.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig er det Copenhell igjen! :D Det har blitt en tradisjon å være på festivalen, så dette er mitt 4 år. Copenhell er en koslig liten metal og rocke festival på Refshaleøen i København, noe som betyr at vi kan sove hjemme. Hurra! Jeg har sovet i telt mange ganger på festival, og selv om det helt sikkert har sin sjarm, foretrekker jeg å ha seng, dyne, toalett og ingen mygg når jeg skal sove.

Finally it’s Copenhell again! :D It has become a tradition to join the festival, so this is my 4th year there. Copenhell is a cozy, small metal and rock festival on Refshaleøen in Copenhagen, which means we can sleep at home. Hurray! I’ve slept in a tent too many times at festivals, and although it probably has its charm, I prefer to have a bed, duvet, toilet and no mosquitoes when I go to sleep.

P6234667.JPGP6234680.JPGP6234670.JPGP6234675.JPGP6234687.JPGP6234685.JPG

Søsteren min fra Norge er kommet for å være med og vi startet festivalen med 22 grader og solskinn, og fikk akkurat med oss halvparten av Alice Cooper. Jeg elsker festival, da går det an å gå med akkurat det du vil, så jeg liker å pynte meg litt ekstra. Den fine hatten min kjøpte jeg i Belgia på en annen festival for mange år siden, den får alltid luftet seg litt på Copenhell.

My sister from Norway have come to join us, and we started the festival with 22 degrees and sunshine, and just caught half of Alice Cooper’s show. I love festivals, then it’s possible to wear exactly what you want, so I like to dress up a little extra. My cool hat I bought in Belgium at another festival many years ago, it always gets aired a little at Copenhell.

P6234660.JPGP6234694.JPGP6234662.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk akkurat kjøpt oss litt sunn festivalmat, før det begynnte å pøsregne. Det plasket ned og lyset gikk. Haha! Vi søkte ly en stund, men det er kjedelig å ikke få med seg noe musikk, så vi bestemte oss for å trosse regnet og se noen bands. Heldigvis solgte de regnponchoer, som ikke hjalp i det hele tatt, vi ble allikevel gjennomvåte, men jeg fikk i det minste tatt noen flotte dagens outfit bilder.

We just got us some healthy festival food, before it began pouring cats and dogs and the lights went out. Haha! We sought shelter for a while, but it’s boring to not see any bands, so we decided to brave the rain and listen to some music. Fortunately, they sold rain ponchos, but they didn’t help at all. We were soaking wet anyhow, but I got some great todays outfit photos from it.

P6234713.JPGP6234715.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAP6234745.JPGP6234717.JPGP6234723.JPGP6234735.JPGP6234752.JPG

I dag skinner solen heldigvis igjen, og det er meldt 28 grader, så da er det bare å krysse fingrene for at det ikke blir regn. Nå er vi straks i gang igjen, og starter med brunsj og Bloody Mary’s hos vår venn Anders. Han er kokk og lager fantastisk mat, så det blir en fin start på dag 2. God helg! :)

Today the sun shines again, and it is reported 28 degrees, so then we just have to cross our fingers that it will not rain. Now we are soon ready to start up again with brunch and Bloody Mary’s at our friend Anders’ place. He’s a chef and creates fantastic food, so it will be a nice start to day 2. Have a nice weekend! :)

Advertisements

2 thoughts on “Copenhell day 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s