Festival life

P6244618.JPGP6244616.JPGP6244635.JPGP6244643.JPGP6244620.JPG

En av fordelene med å ikke bo i telt på festival, er at det går an å starte dagen med en deilig brunch. Anders skuffer aldri, og dette var det han klarte å lage til når han var litt slapp og ikke orket helt å slå på stortrommen. Vi manglet absolutt ingenting, en helt topp start på festvaldag nr 2.

One of the advantages of not staying in a tent at festivals, is that it’s possible to start the day with a delicious brunch. Anders never disappoints, and this was what he managed to cook up when he was a little tired. We had everything we needed, an absolutely fantastic start to festival day No. 2.

P6244622.JPGP6244641.JPGP6244623.JPG

I år er det ikke noen av mine favorittbands som spiller på Copenhell, men vi koser oss allikevel. Og vi hadde max flaks med været, det var faktisk altfor varmt. :p Jeg skulle ha på meg de fine uniformene mine, men da hadde jeg nok fått heteslag, så det ble heller hotpants og en top.

This year none of my favorite bands are playing at Copenhell, but we enjoy ourselves anyway. And we got max lucky with the weather yesterday, it was actually too hot. :p I was going to wear one of my nice uniforms, but then I would have got a heatstroke, so it was rather hot pants and a top.

P6244657.JPGP6244651.JPG

Vi fikk også tatt det obligatoriske festivalbildet, pluss mange andre fine bilder, men de må jeg dele her i morgen, for nå skal vi straks i gang igjen. :D

We also took the obligatory festival photo, plus many other nice pictures, but I’ll share them here tomorrow, course now we are starting day 3. :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s