Copenhell day 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERACopenhell_07.JPGCopenhell_03.JPG

Copenhell er dessverre over for denne gang, jeg gleder meg allerede til neste år. Her kommer masse bilder fra fredagen på Refshaleøen, det ble den beste dagen på festivalen. Vi fikk sol, altfor varmt vær og hygget oss max. Av musikk fikk vi med oss Entombed A.D., Amon Amarth, Megadeth og litt King Diamond. Ikke det helt store for min del, men det var gøy allikevel.

Copenhell is unfortunately over for now, I’m already looking forward to next year. Here are lots of pictures from Refshaleøen on Friday, it was the best day of the festival. We got sunshine, too hot weather, and were enjoying ourself to the max. We saw Entombed A.D., Amon Amarth, Megadeth and some of King Diamond. Not the best bands I know of, but we had a good time anyway.

Copenhell_10.JPGCopenhell_17.JPGCopenhell_34.jpgCopenhell_32.jpg

Copenhell er flinke til å pynte opp festivalområdet med mange morsomme ting. De har blant annet en brennende kirke, du kan slå biler i stykker i smadreland, synge karaoke med live band, bade i baljer i vikingområdet osv. De har også masse god mat, de fylte pannekakene ble en hit både hos meg og søsteren min. Dessverre glemte vi helt å spise churros med softis, så vi har noe å glede oss til neste år.

Copenhell are good at decorating the festival area with lots of fun stuff. They have a burning church, you can smash cars into pieces in smadreland, sing karaoke with a live band, take a bath in a tub in the viking area etc. They also have lots of good food, the stuffed pancakes were a hit with both me and my sister. Unfortunately we completely forgot to eat churros with ice cream, so we have something to look forward to next year.

Copenhell_24.JPGCopenhell_06.JPGCopenhell_11.JPG

De fine hodeskalleringene har vi kjøpt i en av bodene på festivalen tidligere. Han som selger de er der hvert år, og han har lovet å prøve å ha noen flere små ringer neste år. Jeg har litt for tynne fingre til å passe de store hodeskallene. Buhu! Kæresten var heldig og fikk en ny ring i presang fra meg, siden han har gitt ut sin andre bok. Da fortjente han en liten presang syntes jeg. :)

The cool skull rings we have purchased from one of the stalls at the festival earlier. The man that sells them are there every year, and he has promised me to try to have a few more small rings next year. My fingers are too thin to fit the large skulls. Buhu! My boyfriend were lucky and got a new ring as a present from me, since he has released his second book. Then I thought he deserved a little gift. :)

Copenhell_31.jpgCopenhell_33.jpgCopenhell_27.JPGCopenhell_3.JPG

Jeg har også mange fine bilder fra lørdagen, så de deler jeg her i morgen, så lenge jeg får tid. Nå blir det sofa og avslapping resten av søndagen, beina og koppen er litt smadret etter 3 dager på festival. Zzz.

I also have lots of nice pictures from Saturday, I’ll share them here tomorrow, as long as I have the time. Now I’m going to spend the rest of the Sunday relaxing on the sofa. My legs and body is a bit shattered after three festival days. Zzz.

burning church.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERACopenhell_28.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAfate to hell.JPGCopenhell_29.JPG

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s