The last festival day

P6254678.JPGP6254679.JPGP6254665.JPG

Ups ups, bloggen ble visst litt forsømt denne uken. Jeg har vært travelt opptatt med jobb og sosialisering, så det ble ikke så mye tid til overs. Jeg får heller prøve å oppdatere litt oftere i uken som kommer. ;) Jeg har fremdeles mange fine bilder fra lørdagen på Copenhell, så her kommer et lite (stort) bildedryss fra den siste festivaldagen.

Ups ups, my blog became somewhat neglected this week. I’ve been busy with work and socializing, so there was not much time left to blog. I’d better try to update more often the coming week. ;) I still have many nice pictures from Saturday at Copenhell, so here comes a small (large) image sprinkle from the last festival day.

P6254645.JPGP6254652.JPG

Søsteren min hadde pyntet seg i god metal ånd med rosa leppestift, neglelakk og blomster i håret. Hihi!

My sister had put on pink lipstick, nails and flowers in her hair. Very Metal, hihi!

02.jpgP6254722.JPGP6254706.JPGP6254620.JPG

Vi startet dagen med en fortreffelig Bloody Mary, det er alltid en god idè når det ble litt mange øl dagen før. Etter det dro vi ut på Refshaleøen for å drikke halvlunkne festivaløl og høre på musikk. Det var minst like god stemning som de andre dagene, og vi var ganske heldige med været. En fin fin Copenhell dette året også. :)

We started off the day with a over the top Bloody Mary, it’s always a good idea when a little too many beers the day before. After that we went out to Refshaleøen to drink warm festival beer and listen to music. It was just as fun as the other days, and we were quite lucky with the weather. A nice nice Copenhell this year too. :)

P6254726.JPGP6254772.JPGP6254714.JPGP6254731.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s