Blondie

blonde olaplex hair_01.JPGblonde olaplex hair_02.JPG

Noen ganger er det gøy å gjøre en stor forandring med håret. Jeg har savnet det kobberfargede håret mitt, så nå har jeg lysnet det igjen. Denne gangen ville jeg gjerne være honningblond, og flinke Anja på Hårlogen tryllet meg lysere på et par timer. Det er litt ujevnt her og der, men jeg skal tilbake en tur etterhvert for å freshe det opp igjen.

Sometimes it’s fun to make a big change with the hair. I’ve missed my copper colored hair, so now I have bleached it again. This time I wanted to be honey blond, and Anja at Hårlogen made me brighter in a few hours. It’s a bit uneven here and there, but I’m going back soon to freshen it up again.

blonde olaplex hair_03.JPG

Jeg hadde ikke trodd det skulle bli så lyst med en omgang bleiking, men det var så gøy at det gikk. Hun har også brukt Olaplex, så det har ikke blitt så veldig slitt. Jeg får litt sjokk når jeg ser meg i speilet, men det venner jeg meg til om noen dager. Nå gleder jeg meg til å krølle det, for krøller sitter tusen ganger bedre i bleiket hår. Disse som Anja var snill og lagde på meg, såg fine ut selv etter en 20 minutters sykkeltur i regn og vind. Også gjenstår det å se om blondes have more fun. ;p

I didn’t think it would get this bright with one round of bleaching, but it was so cool that it did. She also used Olaplex, so it’s not too damaged. I get a little shock when I look in the mirror, but I’ll get used to it in a few days. I’m really looking forward to curl it, for curls stays in the hair so much better when it’s bleached. These ones that Anja was kind to make, still looked nice even after a 20 minute bike ride in rain and wind. Also it remains to see if blondes have more fun. ;p

blonde olaplex hair_04.JPGblonde olaplex hair_05.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s