Game on

P7125096.JPGP7125091.JPG

Det blir en lille kort update i dag, bloggen kan jo ikke dø helt fordi jeg har jobb nå. Dessverre er det litt vanskelig å få tid til både jobb, trening, blogg og et sosialt liv. Men jeg syns det er veldig gøy å blogge, så jeg prøver å oppdatere så ofte som mulig.

A short little update from me today, the blog can’t die completely just because I have a job now. Unfortunately it’s somewhat difficult to make time for work, training, blogging, and a social life. But I really enjoy to blog, so I’ll try to update as often as possible.

P7125075.JPGP7125094.JPGP7125086.JPG

I dag har jeg vært på jobb, og jeg klarte jeg å slepe meg innom Fitness World på veien hjem, så da er det på sin plass å plante rumpen godt ned i sofaen resten av kvelden. Det er lenge siden jeg har spilt Playstation nå, tiden strekker ikke helt til, men i kveld skal jeg og kæresten spille litt. Vi er ikke supergode, men heldigvis har vi besøk av kæresten sin sønn, så har kan hjelpe oss litt. Hehe.

Today I’ve been working, and I managed to drag myself to Fitness World on the way home, so it’s appropriate to plant my butt on the sofa the rest of the evening. It’s been a long time since I’ve played Playstation now, time stretches thin, but tonight me and my boyfriend will play a little. We are not too skilled, but fortunately we have a visit from my boyfriends son, so can help us a bit. Hehe.

P7125083.JPGP7125082.JPG

God stemning i sofaen, kæresten synes det er riktig sjovt å ta selfies med meg. ;p

Good times in the sofa, my boyfriend loves to take selfies with me. ;p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s