Acai bowl

Nicecream acai bowl_07.JPGNicecream København_04.JPGNicecream acai bowl_02.JPG

Det dårlige sommerværet fortsetter her i København, men det forhindrer ikke meg i å spise is. Denne herligheten har jeg fått tak i på nyåpnede Nicecream på Enghave, mens vi var ute på en lille søndagstur. Dette er kanskje ikke helt is, men mer frossen smoothie, med supermye nom nom topping. Her skal jeg helt klart tilbake når vi er hjemme igjen fra Sverige *glede seg allerede*.

The bad summer weather continues here in Copenhagen, but it doesn’t prevent me from eating ice cream. This glory, I got hold of from the newly opened Nicecream at Enghave, while we went for a Sunday walk. This may not be entirely ice cream, but slightly more frozen smoothie with lots of nom nom topping. I’ll definitely be back here when we’re home from Sweden *looking forward to it already*.

Nicecream København_03.JPGNicecream København_01.JPGNicecream acai bowl_01.JPG

De har to forskjellige typer acai bowls, en med peanøttsmør og en med blåbær. Neste gang må jeg også prøve ispinnene, de ser veldig gode ut. Konseptet til Nicecream er supert, alt er håndlaget, økologisk, fairtrade, plantebasert, sukker, melk og soya fritt og uten noe annet nasty stuff.  Jeg er ikke veganer eller vegetarianer, men jeg syns allikevel det er topp å spise det når jeg kan. Ihvertfall når det smaker så godt som på Nicecream.

They have two different types of acai bowls, one with peanut butter and one with blueberries. Next time I must also try the popsicles, they look very good. Nicecream’s concept is great, everything is handmade, organic, fairtrade, plant-based, sugar, milk and soy-free and without any other nasty stuff. I’m not a vegan or vegetarian, but I think it’s great to eat it when I can. At least when it tastes as good as from Nicecream.

Enghave København_05.JPGEnghave København_06.JPGEnghave København_02.JPGEnghave København_03.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERANicecream acai bowl_06.JPGEnghave København_07.JPG

Nå går turen til Sverige, jeg vet ikke om vi har wifi der, men hvis vi har det så skal jeg prøve å få oppdatert bloggen med litt feriehygge mens vi er der. :)

Now we are heading to Sweden, I don’t know if we have wifi there, but if we have I’ll try to update the blog with some vacation pictures while we’re there. :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s