Ut i naturen

DSC_7351.JPGDSC_7412

Vi har vært noen dager i sommerhus i Sverige denne uken, eller hytte som vi kaller det på norsk. Jeg klarte selvfølgelig å glemme ledningen til kameraet, så vi fikk ikke overført bildene til pcen, men nå er vi hjemme igjen så da er det på tide med et lite bildedryss fra turen.

We have been in Sweden a few days this week in a summer house. Of course I managed to forget the camera wire, so we didn’t get to transfer pictures to the pc, but now we are back home and it’s time for a picture sprinkle from the trip.

P7195313.JPGDSC_7329.JPGDSC_7385.JPG

Det var kjipt vær på mandagen når vi kom, men heldigvis valgte solen å dukke opp de neste dagene, så det ble faktisk litt for varmt til slutt. Viktig å alltid klage litt på temperaturen uansett om det er for kaldt eller varmt. Det var godt det ble sol, vi var nemlig totalt 9 stk i huset, og det hadde fort blitt kjedelig å kun sitte inne.

The weather was unkind on Monday when we arrived, but fortunately the sun shined over the next few days, so it actually got a bit too hot in the end. It’s important to always complain a bit about the temperature whether it’s too cold or too hot. It was a good thing it was sunny, we were 9 persons in the house and it had quickly become boring to just sit inside.

DSC_7340.JPGP7195319.JPGP7195288.JPG

Vi har padlet kano, rodd båt, gått tur i skog og mark, og vært riktige friluftsmennesker. Vi var også heldige og fikk se en ørnefamilie på båtturene våre, de bodde på en liten øy oppe i et tre.

We have paddled canoe, rowed a boat, hiked in the woods, and been proper outdoor enthusiasts. We were also lucky and got to see a eagle family on our boat trips, they lived on a small island in a tree.

DSC_7352P7185243.JPGP7215340.JPGP7215337.JPG

Ellers var det god stemning, masse deilig mat, bobler og is. Jeg har også slasket i solen og lest bok store deler av tiden, det er viktig å holde skikkelig ferie. Vi har også blitt blodsugd av en god del mygg, alltid deilig å klø litt.

Otherwise it was a good atmosphere, lots of delicious food, bubbles and ice cream. I also relaxed in the sun and read a book most of the time, it’s important to have a proper holiday. We have also been blood sucked by a fair amount of mosquitoes, it’s always nice to itch a little.

DSC_7290.JPGDSC_7291.JPGP7205331.JPGDSC_7308.JPGDSC_7310.JPG

Så har vi spilt masse brettspill, dette er meg når jeg taper, det syns jeg nemlig ikke er noe spesielt gøy, og jeg blir sur og grinete. Jeg er en minst like dårlig vinner, for da må jeg helst skryte masse av at jeg vant. :p

We have played lots of board games, this is me when I lose, I don’t think it’s particularly fun, and I get pissed off and cranky. I’m at least as bad a winner, course then I brag alot about winning. :p

P7185247.JPGP7185249.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_7238.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har med andre ord hygget oss masse i Sverige, men det var også litt deilig å komme hjem igjen. Jeg har ferie i en uke til, og København stiller også med sommervær, så jeg håper det varer i hele neste uke. Også skal jeg prøve å oppdatere bloggen litt mer de neste dagene. ;)

We have really enjoyed beeing in Sweden, but it was also lovely to come back home again. I have vacation for a week more, and Copenhagen is also nice and sunny, so I hope it lasts for the whole next week. I will also try to update the blog a little more the next days. ;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s