Ice cream truck

hansens islands brygge_15.JPGhansens islands brygge_12.JPGhansens islands brygge_04.JPG

I dag var det altfor varmt å ligge i solen, men det var visst også litt for varmt å gå tur. Da passet det fint å ta en lille ispause på Islands brygge. Der holder nemlig den supersøte Hansens isbilen til. Jeg elsker gamle biler, og det blir jo enda bedre når de selger is ut av vinduet. :D

Today it was too hot to lie in the sun, but it was certainly too hot to walk around as well. So we took a little ice cream break at Islands brygge. The super cute Hansens ice cream truck is located there. I love old cars, and even better when they sell ice cream from the window. :D

hansens islands brygge_05.JPGhansens islands brygge_06.JPGhansens islands brygge_14.JPGhansens islands brygge_03.JPG

Jeg skulle gjerne tatt noen flere bilder, men det var så mange bikinikledde folk rundt som jeg ikke har så lyst å legge her på bloggen. Men kæresten fikk knipset noen fine bilder av meg og isen, det er tross alt det viktigste. Hihi! ;p

I would gladly have shot a few more pictures, but there were so many bikini-clad people around which I don’t want to post here on the blog. But my boyfriend snapped some nice pictures of me and the ice cream, it is after all the most important. Hihi! ;p

hansens islands brygge_02.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAhansens islands brygge_07.JPGhansens islands brygge_08.JPG

Det ble to kuler sorbet i dag, med en fin dæsj rosa guf (eller “gof” som danskene sier) på toppen. Sorbet er helt perfekt å kjøle seg ned med i sommervarmen, det metter heller ikke så mye, noe som var perfekt siden vi akkurat hadde vært på Papirøen og spist lunsj. Nå holder jeg på å krepere av varme, så jeg skal snart sette meg på balkongen å lese bok, der er det heldigvis litt kjøligere og skygge.

I got two scoops of sorbet today with a dash of pink guf (or “gof” as the Danes say) on top. Sorbet is absolutely perfect to cool off with in the summer heat, it doesn’t fill you up too much either, which was perfect since we just had lunch at Papirøen. Now I’m dying a bit from the heat, so I’ll soon move myself to our balcony reading a book, it’s  fortunately a little cooler there.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_7431.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s