New curler

SPONSET    INNEHOLDER ADLINKS

ghd classic curler_04.JPGghd classic curler_03.JPG

I dag tester jeg ut litt av de nye produktene jeg har fått fra Nicehair. Jeg har blandt annet endelig fått testet ut en av ghd sine krølltanger, og de er faktisk så gode som ryktet skal ha det til. Jeg skal lage en video der jeg viser den i bruk, men jeg måtte nesten prøve den ut først sånn at videoen blir bra. ;)

Today I’m testing some of the new products I’ve received from Nicehair. I have among other things finally gotten to test out a ghd curling iron, and it is indeed as good as rumor has it. I’ll make a video where I’ll show it in action, but I had to try it out first so that the video turnes out good. ;)

ghd classic curler_01.JPGghd classic curler_02.JPG

Her er en liten smakebit på de utsøkte krøllene den lager, så kommer videoen her om ikke så altfor lenge. Det er en ghd Curve Classic krølletang jeg har fått, og jeg gleder meg til å bruke den framover.

Here is a small sample of the exquisite curls it gives, the video will come soon. It is a ghd Curve Classic curler I’ve recieved, and I really look forward to using it in the future.

ghd classic curler_05.JPGghd classic curler_06.jpg

Jeg har også prøvd ut noen produkter fra TIGI dumb blonde, tenkte det passet bra nå som jeg har blitt blondine, men dum har jeg heldigvis ikke blitt. ;p Jeg kan også tipse om at alle produktene fra TIGI er på 50% på Nicehair for øyeblikket, det er jo fint for de som er like stor TIGI fan som meg.

I’ve also tried out some products from TIGI dumb blonde, I thought it suited me well now that I’m gone blonde, but I’ve fortunately not become stupid. ;p Be aware that all products from TIGI are 50% off at Nicehair right now, nice for those of you who are as big a fan of TIGI as I am.

TIGI dumb blonde_02.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s