Dumb blonde

SPONSET    INNEHOLDER ADLINKS

TIGI dumb blonde_12.JPG

Siden jeg bleiket håret må det plutselig litt mer pleie til for at det skal holde seg fint. Derfor tenkte jeg at det var en god idè å teste ut noen produkter som er designet for å fjerne gule og gyldne toner og reparere ødelagt hår. Jeg er en stor fan av TIGI, så jeg har prøvd ut dumb blonde serien som består av Purple Toning ShampooDumb Blonde Reconstructor og Toning Protecting Spray. Pluss en hårkur fra Revlon som heter Nutri Color Creme.

Since I bleached my hair, I suddenly have to take better care of it to keep it healthy. So I have tested some products that are designed to reduce yellow and golden tones and repair damaged hair. I’m a big fan of TIGI, so I have tested out their dumb blonde series that consists of Purple Toning ShampooDumb Blonde Reconstructor and Toning Protecting Spray. I also tested a hair treatment from Revlon named Nutri Color Creme

OLYMPUS DIGITAL CAMERATIGI dumb blonde_01.JPGTIGI dumb blonde_16.JPG

Sjampoen var veldig god, men den skummet litt for lite, noe jeg synes er dumt siden jeg elsker masse skum når jeg skal vaske håret. Dumb Blonde Reconstructor gjør ikke så mye for å fjerne gule toner, men den er utrolig god for å gjenoppbygge slitt, farget og skadet hår. Også lukter den helt fantastisk godt, sånn som alle TIGI sine produkter.

The shampoo was really good, but it foams very little, which I think is disappointing since I love lots of foam when I wash my hair. Dumb Blonde Reconstructor doesn’t do much to remove yellow tones, but it’s incredibly good for rebuilding worn, colored and damaged hair. And it also smell absolutely fantastic, like all TIGI’s products.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATIGI dumb blonde_09.JPGFontCandy.png

Revlon Nutri Color Creme hårkurene har jeg brukt før, og de er veldig gode. Denne gangen testet jeg ut White platinum. Håret blir supermykt og deilig, og den fjernet en lille smule av de gule tonene.

I have used Revlon Nutri Color Creme before, and they are super good. This time I tested out White platinum. My hair became super soft and nice, and it removed some of the yellow tones.

TIGI dumb blonde_05.JPG

TIGI Bed Head Dumb Blonde Toning Protecting Spray skal også eliminere gule og gyldne toner i blondt hår. Den lukter nom nom, og den fungerer godt som varmebeskytter. Jeg er litt usikker på om den har noen effekt på fargen i håret, jeg kunne ikke se noen stor forskjell ihvertfall.

TIGI Bed Head Dumb Blonde Toning Protecting Spray will also eliminate yellow and golden tones in blonde hair. It has a nom nom smell, and it works well as a heat protector. I’m very unsure whether it gives any effect color wise, I couldn’t see any difference.

TIGI dumb blonde_14.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt i alt noen supre produkter til blondt hår som jeg virkelig kan anbefale, og akkurat nå er det 50% på de hos Nicehair.

All in all some superb products for blonde hair that I can really recommend. And right now they are 50% off at Nicehair.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s