Café Norden brunch

P7275678.JPGP7275672.JPGP7275714.JPGP7275693.JPG

Jeg har et par (ganske mange) steder som står på min København to do liste, og endelig fikk jeg besøkt Café Norden, som jeg har hatt lyst til å gå på lenge. Min venninne Nina tipset om at de hadde god brunsj der, så da ble det det. En fin måte å starte lillelørdag i min siste ferieuke.

I have a few (many) places that is on my Copenhagen to do list, and finally I got to visit Café Norden, where I’ve been wanting to go for a long time. My girlfriend Nina hinted that they serve a nice brunch there, so we ordered that. A great way to start the Wednesday in my last vacation week.

P7275685.JPGP7275683.JPGP7275700.JPGP7275707.JPG

Jeg trodde det skulle være crowded på Norden, men det var ikke så ille og vi fant et bord med en gang. Det er en av de litt dyrere stedene å spise brunsj på i København, men til gjengjeld får du også veldig mye mat. Valgfri kaffe og smoothie/ juice er også inkludert, og når det i tillegg kommer småkaker til kaffen og kake med brunsjen, så er de 210 kr ikke så mye å klage over.

I thought it would be crowded at Norden, but it wasn’t too bad and we found a table right away. It’s one of the more expensive places to eat brunch in Copenhagen, but in return you get a lot of food. Optional coffee and smoothie/ juice is also included, and when they bring cookies with your coffee and cake with the brunch, 210 kr is not much to complain about.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP7275712.JPGP7275703.JPGP7275682.JPGP7275726.JPG

Også er det bare riktig pent og pyntelig på Cafè Norden. En fin plass å slå ihjel noen timer på, så her må jeg ta turen igjen om ikke så lenge. Jeg er en lille smule misunnelig på de fine barvognene de har, en sånn har jeg og kæresten hatt lyst på lenge. Men inntil vi finner en i gull som ikke koster altfor mye har vi denne, og den er jo også fin.

Everything is very nice and neat and at Café Norden. A brilliant place to go kill a few hours, I wanna go again soon. I’m a little bit envious of the lovely bar carts they have, one like my boyfriend and I have wanted for a long time. But until we find one in gold that doesn’t cost too much, we have this, and it’s not too bad.

P7275676.JPGP7275720.JPG

Etterpå shoppet vi litt, og fant blandt annet denne fantastiske oppblåsbare flamingoen. Men den hadde nok tatt litt for stor plass i leiligheten, så den fikk ikke bli med hjem. ;p

We shopped a bit afterwards, and found, among other things this amazing inflatable flamingo. But it would’ve taken up too much space in our apartment, so it didn’t come home with me. ;p

inflatable flamingo pink.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s