Hårlogen

Hårlogen København_01.JPGHårlogen København_06.JPGHårlogen København_07.JPG

I går var jeg hos Anja på Hårlogen for å jevne ut fargen min litt. Vi bestemte oss for at det var en dårlig idé å lysne det mer akkurat nå, siden vi ikke vil ødelegge det. Også synes jeg fargen er fin, så jeg fikk farget det litt mørkere på toppen, også en kur med farge i resten av håret. Ikke den helt store forandringen, men det ble veldig fint og fikk litt mer farge og glans.

Yesterday I was at Hårlogen to even out my hair color slightly. Anja and I decided that it was a bad idea to lighten it more at this point, since we didn’t want to destroy it. Also, I think the color is nice, so she colored it slightly darker at the top, and gave me a cure together with color in the rest of the hair. Not the biggest change, but it turned out really pretty and got a little more color and shine to it.

Hårlogen København_03.JPGHårlogen København_04.JPGHårlogen København_02.JPG

Jeg fikk knipset noen bilder fra Hårlogen denne gangen, jeg elsker den fine lille frisørsalongen. Det er så mange morsomme ting overalt, også er Anja verdens hyggeligste og flinkeste frisør. Det er ikke alltid jeg er fornøyd etter et frisørbesøk, sånn som de fleste av det kvinnelige kjønn jeg kjenner, men det er jeg alltid etter en tur hos Anja. God stemning og fint hår!

I snapped some pictures from Hårlogen this time, I love the little hair salon. There are so many fun things everywhere, and Anja is the nicest and cleverest hairdresser. I’m not always happy after a visit to the hairdresser, like most of the female sex I know, but I’m always satisfied after a visit with Anja. Great atmosphere and nice hair!

Hårlogen København_11.JPGHårlogen København_12.JPGHårlogen København_10.JPG

Hår er kanskje ikke det viktigste i verden, men jeg blir ihvertfall i ekstra godt humør når håret ser nice ut. :D

Hair may not be the most important thing in the world, but I’m always in a extra good mood when my hair looks good. :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s