Fun stuff

Tony moly_09.JPG

Altså, noen ganger kjøper jeg ting som jeg overhode ikke har bruk for, sånn som disse her. Jeg kom over de på en shoppingtur med en venninne, og de var så morsomme at jeg bare måtte kjøpe de. Det kunne gått verre, de hadde mange andre fine små fargerike duppeditter også.

So, sometimes I buy things that I have no use for, like these ones. I came across them on a shopping spree with a friend and they were so funny that I just had to buy them. It could have gone worse, they had plenty of other nice little colorful gadgets too.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATony moly_02.JPG

Så fine syns jeg de var at de måtte bli med her på bloggen. Ingen god blogg uten litt hjernedødt innhold. Dette er jo ting som går an å bruke også, men jeg innrømmer at jeg kjøpte de mest fordi de var gøye å se på. Hihi!

I think they were so cool, that they had to be on the blog. No good blog without a little brain dead content. These are things that is possible to use also, but I admit that I bought them mostly because they were fun to look at. Hihi!

Tony moly_03.JPGTony moly_01.JPG

For eksempel så bruker jeg aldri håndkrem, fordi jeg ikke liker å være klissete på hendene. Men allikevel så ble jeg bare nødt til å kjøpe denne über fine håndkrem bananen, den luker sånn som banan bugg. Mmm!

For example, I never use hand cream, because I don’t like to be sticky on my hands. But I had to buy this uber nice hand cream banana anyway, it smells of banana bubble gum. Mmm!

Tony moly_07.JPG

De rosa leppene er en leppebalsam som luker godis, den er faktisk ganske god, og jeg er totalt avhengig av å fukte leppene så den kommer godt med. Den pynter også opp mye finere enn en vanlig leppebalsam. Også var det pandaen… Aiai! Det er faktisk en øye stick som skal hjelpe mot rynker og trøtte øyner. Jeg har ikke testet den ennå, men den lukter godt, så den er sikkert god.

The pink lips are a lip balm that smells like candy, it’s actually quite good, and I’m totally addicted to moisturizing my lips, so it comes in handy. It also looks much nicer than a regular lip balm lying around. Also there is the panda … Aiai! It’s actually an eye stick that should help against wrinkles and tired eyes. I haven’t tested it yet, but it smells nice so it’s probably good.

Tony moly_04.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle tingene er fra Tony Moly, i tilfelle det var noen som lurte og også ville ha de. Jeg må prøve å styre meg selv så jeg ikke går helt bananas på hjemmesiden og kjøper mer fjas, sånn som denne Magic Food mushroom‘en. ;)

All things are from Tony Moly, in case someone also wanted to buy this stuff. I must try to control myself so I don’t go completely bananas and buy more silliness, like this Magic Food mushroom. ;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s