Sunday mood

ray ban original_aviator_02.JPGray ban original_aviator_01.JPG

I dag var vi pyntet og klar for å dra i Frederiksberg have på Stella Polaris, en musikkfest som arrangeres hvert år. Vi har vært der de to siste årene, og det er alltid superkoselig, men i år satte dessverre været en stopper for hyggen. Vi hadde akkurat vært innom butikken, glad og fornøyde med vin og chips i posen begynte det selvfølgelig å regne. Esj!

Today we were dressed up and ready to go to Frederiksberg garden and Stella Polaris, a music festival held every year. We’ve been there the last two years and it’s always been super fun, but this year the weather unfortunately put a stop to our joy. We had just been in the shop, happy and satisfied with wine and chips in our bag, and then it began to rain. Esj!

uncharted 4.JPG

Det fristet lite å dra i parken klissvåte for å hygge på et pledd, som også hadde blitt vått, så vi endte opp med å dra hjem igjen isteden. Søndag hjemme er uansett også stas, for vi holder på å spille Uncharted 4 på Playstation, så nå har vi puttet rumpene i sofaen for å game resten av kvelden. ;)

It tempted little to go in the park soaking wet and then sit on a blanket, which would also get wet, so we ended up going back home again. But Sunday at home is also nice, because we are playing Uncharted 4 on Playstation, so now we’ve put our butts in the sofa to game the rest of the evening. ;)

ray ban original_aviator_03.JPGray ban original_aviator_04.JPGray ban original_aviator_07.JPG

Ellers har helgen vært fin, vi har vært i både bryllup og 40 årsdag, og jeg har kjøpt noen lekre nye Ray Bans. ♥ De minner meg litt om Lady Gaga, som jeg er stor fan av ( ja, jeg hører ikke kun på metal og rock’n’roll). Så nå kan sommeren godt fortsette litt til, for jeg vil gjerne gå rundt å se kul ut med disse lengst mulig. :D

Otherwise, the weekend has been nice. We’ve been to both a wedding and 40th birthday party, and I bought some gorgeous new Ray Bans. ♥ They remind me a little of Lady Gaga, who I’m a big fan of ( yes, I don’t only listen to metal and rock’n’roll). So now summer has to continue a little longer, course I want to walk around and look awesome with these as long as possible. :D

ray ban original_aviator_09.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s