book launch

INNEHOLDER ADLINKS

craft beer bar.JPGP7165188.JPGDet fjerde menneske_01.JPG

Gårsdagenens bokresepsjon gikk over all forventning, og vi hadde en superhyggelig kveld på Craft beer bar. Tusen takk til alle nye og gamle venner som kom innom for å hilse på, og til de som kjøpte boken. :D Jeg gleder meg allerede til neste bok kommer ut, sånn at vi kan holde en ny fest.

Yesterdays book launch exceeded all our expectations, and we had a super nice evening at Craft beer bar. A big thanks to all new and old friends who came to join the party, and to those who bought the book. :D I’m already looking forward to when the next book comes out, so that we can have a new party.

honey dew.JPGDet fjerde menneske_02.JPG

Dessverre var det litt for mørkt innenfor til at mitt lille Olympus kamera klarte å ta bra bilder, jeg fikk kun tatt et par halvbra. Og plutselig var jeg mer enn opptatt med å prate med folk mens jeg drakk øl, så jeg glemte visst helt å ta flere bilder. Heldigvis hadde kæresten en kompis som var fotograf for kvelden, så det ble forhåpentligvis noen gode bilder jeg kan dele her etterhvert.

Unfortunately it was too dark inside for my small Olympus camera to take good pictures, so I only snapped a few half good ones. And suddenly I was more than occupied chatting with friends while I drank beer, so I totally forgot to take more pictures. Fortunately my boyfriend had a buddy who was photographer for the evening, so he hopefully got some good shots I can share here later on.

Ellos hjul på vogn morris.JPGP8136352.JPG

Etter at folk hadde minglet litt, med bobler og god øl, leste kæresten første kapittel i den nye boken sin. Vi holdt en liten konkurranse, der jeg klarte å trekke svigermor som vinner. Hihi, det er jo typisk. Og jeg fikk en fin liten tale fra snille kæresten, som også var heldig og fikk mange flotte gaver, stort sett i flytende form. Så den lille bartrallen vår har fått nye medlemmer, og kæresten har fått ny bensin, så kan han fortsette å skrive flere fantastiske bøker. Hvis du vil kjøpe Det fjerde menneske, kan du bl.a gjøre det her. ;)

When people had mingled a little, with bubbles and good beer, my boyfriend read the first chapter of his new book. We held a small competition in which I managed to pull my mother in law as the winner. Hihi, that’s so typical. And I got a lovely little speech from my kind boyfriend, who also was lucky and got a lot of nice gifts, mostly in liquid form. So our nice barcart got new members, and my boyfriend has new gasoline so he can continue to write more wonderful books. To purchase Det fjerde menneske, click here. ;)

P8136368.JPG

I dag er formen ikke like strålende som i går, det ble visst litt for mye drikke. Ups! Sånn kan det gå. Vi skulle egentlig på Papirøen en tur for å teste ut en ny salatbar som noen venner av oss åpner i dag, men det får heller bli en annen dag. Sofa, hjemmelaget pizza og Uncharted virker som en mye bedre idè. Noen ganger er det fint å bare være hjemme i sofaen på en lørdag.:D

Todays shape is not as brilliant as yesterday, I certainly got a bit too much to drink. Ups! Our plan was to take a trip to Papirøen and test out a new salad bar some friends of ours opens up today, but it has to be another day. Sofa, homemade pizza and Uncharted seems like a much better idea. Sometimes it’s nice to just stay at home on a Saturday. :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s