Giveaway

SPONSET

P8166413.JPG

I samarbeid med TURBINE forlaget og forfatter kæresten min, David Garmark, har jeg en bokpakke giveaway her på bloggen. Den inneholder ett eksemplar av den kritikerroste “Det fjerde menneske”, som er første bind i en ny dansk krimserie. Romanen er ifølge forlaget “en intens jakt igjennom Europa, hvor spørsmål om identitet og moral hele tiden er i spill. Hvem er gode, hvem er onde, og hvordan defineres disse egenskapene?” I tillegg får du også ett eksemplar av “Drengen der aldrig kom hjem”, som er kæresten sin debutroman. Den handler om 20-år gamle Emil som reiser til Paris for å bli skuespiller, men plutselig forsvinner sporløst. Den siste boken er min favoritt, den heter Den 5. bog om Satan – En ørn fanger ikke fluer”, og er en kortroman. “Et geni fødes. Et geni, der som tiårig tryllebinder med sit flygel. Et geni, der bliver forrådt, kommer i dårligt selskab og i fængsel.” Alle bøkene blir signert med en liten hilsen fra kæresten.

FOR Å VINNE SKAL DU:

1. Følge meg på Facebook

2. Like og dele denne lenken

3. Tagge en venn, som også får muligheten til å være med i konkurransen. (tagg her i kommentarfeltet eller på Facebook linken.

P8166406.JPG

NB! Folk i både Danmark og Norge kan delta. Vinneren trekkes på fredag 19 August, jeg håper mange har lyst til å delta. Lykke til! :D

P8166411.JPGP8166404.JPG

Advertisements

2 thoughts on “Giveaway

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s