Prep and prime

SPONSET    INNEHOLDER ADLINKS

Prep and prime_01.JPGPrep and prime_02.JPG

Endelig litt mer sminke på bloggen. ;) Jeg har fått teste ut noen nye primer produkter fra Bare Minerals og Jane Iredale som jeg synes var veldig gode. Hvis du ikke bruker primer fra før av, så er det på høy tid å prøve det ut, sminken din kommer til å sitte så utrolig mye bedre.

Finally some mored makeup on the blog. ;) I’ve have tested out some new primers from Bare Minerals and Jane Iredale that I really liked. If you don’t use primers already, then it’s about time to try it, your makeup will stay nice so much longer.

Prep and prime_04.JPGPrep and prime_05.JPG

Etter at jeg startet å bruke primer på øyenlokkene for mange år siden, har øyenskyggen aldri mer blitt stripete eller stygg. Jeg har testet ut Bare Minerals sin Prime Time Eyelid Primer, og jeg er super førnøyd. Start med et tynt lag primer, og legg på litt mer hvis det er nødvendig. Så er det bare å putte på øyenskygge på toppen, jeg lover at den kommer til å holde seg fin.

After I started using primer on my eyelids many years ago, my eyeshadow has never gotten striped or ugly. I’ve tested out BareMinerals Prime Time Eyelid Primer and I’m super happy with it. Start with a thin layer, and add more primer if necessary. Then you add eyeshadow on top, I promise it will stay nice.

Prep and prime_06.JPG

Jeg bruker ikke så mye sminke på huden, men jeg har stort sett alltid BB krem, concealer og litt pudder på. Bare Minerals Prime Time BB Primer-Cream er en god BB krem. Den har faktor 30 og er uten parabener, så tommel opp for denneJeg pleier å blande BB krem med hudkremen min, så den ikke blir altfor dekkende. Den jevner ut huden og legger seg i fine linjer og porer, uten å virke tilstoppende.

I don’t use too much makeup on my skin, but I usually always use BB cream, concealer and a some powder. BareMinerals Prime Time BB Primer Cream is a good BB cream. It has factor 30 and is paraben free, so thumbs up for this. I usually mix BB cream with my skin lotion. It smoothes the skin and fills fine lines and pores, without clogging them. 

Prep and prime_08.JPGPrep and prime_10.JPGPrep and prime_07.JPG

Jeg er alltid litt shiny i huden, derfor er det fint med produkter som hjelper å gjøre huden matt. Absence Oil Control Primer fra Jane Iredale skal gi oljete hud en matt overflate, og skjule grove porer. Påfør i et tynt lag med svampen som følger med, eller klapp den på med fingrene. Denne holder det den lover, og jeg trengte kun en liten touch up med den på kvelden for å matte ned huden min igjen.

My skin is always a bit shiny, so it’s nice with products that helps to make it more matte. Absence Oil Control Primer from Jane Iredale will give oily skin a matte look, and it will also hide big pores. Apply a thin layer with the sponge, or pat it on with your fingers.This keeps it’s promises, and I just needed a little touch up in the evening to matte down my skin again.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s