Me time

me time_07.JPGme time_06.JPG

Denne uken har jeg vært så trøtt etter jobb, derfor har det ikke blitt tid til noe annet enn middag og litt slacking på sofaen før jeg har lagt meg. Det er lett å bli stiv og støl av for mye stillesitting, derfor kjøpte jeg meg en massasjepute i fjor for å løsne litt opp i musklene. Den er veldig god, så jeg tenkte det var fint å tipse om den her på bloggen. Det er sikkert andre enn meg som har stive muskler og trenger litt massasje.

I’ve been so tired after work this week, therefore, there hasn’t been time for anything other than dinner and a little sofa slacking before bedtime. It’s easy to become stiff from sitting too much still, so last year I bought myself a massage pillow to loosen up my muscles. It’s very good, so I wanted to share it here on the blog. There are probably other people than me with stiff muscles who’s in need of some massage.

me time_05.JPGme time_01.JPG

Puten heter Me time, og er et billig og fint alternativ til dyre massasjebehandlinger hos fysioterapeut. Den gir ergonomisk massasje skreddersydd for nakke og skuldre, men du kan fint bruke den på beina og ryggen også.

The pillow is called Me time and is a cheap alternative to expensive physiotherapist massages. It gives ergonomic massage tailored for your neck and shoulders, but you can use it on your legs and back as well.

me time_02.JPGme time_03.JPG

Det tar litt tid å bli vant til puten, så i starten er det godt med noen dagers pause mellom. Etter det kan du fint bruke den ca annenhver dag. Den lager ikke spesielt mye lyd, og den infrarøde varmen kan slås av med et lite trykk. Nå skal jeg sløve litt til på sofaen mens Me time gir meg deilig massasje. :D

It takes some time to get used to the pillow, so in the beginning it is good with a few days’ rest between. After that you can use it about every other day. It’s not making any particularly big sounds, and the infrared heat can be turned off by pressing a button. Now I’ll blunt a little on the sofa while Me time gives me delicious massage. :D

me time_04.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s