Hungover ice cream

P8276611.JPGP8266540.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg vært litt vel fyllesyk, uff. Det ble mange øl og cocktails etter jobb i går med min bestevenninne Nina, som jeg også er heldig å jobbe med. Etter en lang arbeidsuke med 3D nørding foran dataen, var det godt med noen øl i solen. Også virket det som en strålende idé å fortsette med noen cocktails på Kitjn etterpå. Det føltes dessverre ikke ut som en like strålende idé i dag tidlig når jeg våknet opp.

Today I’ve been a “little” hungover, uff. I had a few too many beers and cocktails after work yesterday with my best friend Nina, that I’m also lucky to work with. After a long week 3D nerding in front of the computer, it was lovely with some beer in the sun. It also seemed like a brilliant idea to continue with cocktails at Kitjn afterwards. It didn’t feel like an equally brilliant idea this morning when I woke up.

P8266548.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAP8276610.JPGP8276612.JPG

Kæresten måtte avsted for å kjøpe fransk hot dog og cola til meg. Haha! En sunn og frisk start på lørdagen altså. Sånn kan det gå. Men nå føler jeg meg heldigvis bra igjen. Kæresten tok meg med ut på en liten luftetur, kjøpte kaffe og en fantastisk god is fra Kødbyens is til meg. Det er en lakris-is med hvit sitronsjokolade og lakris-strø. OMG! Den smakte supergodt, helt klart min nye favoritt is. Jeg gleder meg til å smake de andre variantene også. :D

My boyfriend had to buy French hot dog and coke for me. Haha! A healthy way to start the day. Fortunately I feel much better now. My boyfriend took me outside for some fresh air, and bought me coffee and a fantastic good ice cream from Kødbyens is. It’s liquorice ice crean with white lemon chocolate and liquorice sprinkles. OMG! It tasted absolutely amazing, definitely my new favorite ice cream. I can’t wait to taste the other variants. :D

P8276606.JPGP8276621.JPGP8276622.JPG

Ellers får jeg besøk av lillesøsteren min i morgen, så da blir det klassisk dansk søndagsbrunsj. Det blir koselig, og en litt bedre start på dagen enn i dag. Hihi.

Tomorrow my little sister is visiting me, so we’ll have classic Danish Sunday brunch. It’ll be cozy, and a slightly better way to start to the day than today. Hihi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s