Rooftop

P8306704.JPGP8306688.JPG

Ups ups, plutselig var det litt lenge siden jeg har oppdatert bloggen. Det har vært nok en travel uke, og på torsdag når jeg skulle lage et innlegg her valgte internettet vårt selvfølgelig å streike. I dag fungerer ting fint igjen, og før jeg skal ut å hygge med noen venninner, ville jeg dele noen bilder som jeg tok tidligere denne uken.

Ups ups, suddenly it’s a bit long since I’ve updated my blog. It’s been another busy week for me, and on Thursday when I was going to make a post here, our internet decided to strike. Today things work fine again, and before I’m going out with my girlfriends, I wanted to share some photos that snapped earlier this week.

P8306700.JPGP8306721.JPG

Lillesøsteren min var på besøk i noen dager, så da måtte vi ut for å nyte København. Siden det fremdeles er ganske sommerlig vær i København, falt valget på takterassen til Illum. Det er ikke den billigste plassen, men hvis du bare skal ha noen pils så er det helt okei for lommeboken. Dessuten er det så deilig å sitte så høyt oppe å se utover hustakene i København.

My little sister was visiting for a few days, so then we had to go out and enjoy Copenhagen. Since it’s still quite summery in Copenhagen, the choice fell on Illum’s rooftop terrace. It’s not the cheapest place in town, but if you’re only having something to drink it’s okay. Besides, it’s so lovely to sit high up and look beyond the rooftops of Copenhagen.

P8306708.JPGP8306715.JPGP8306694.JPG

Vi fikk også tid til en liten tur i Tivoli. Jeg skal prøve å dele bildene derfra i morgen.

We also got time for a little trip to Tivoli. I’ll try to share my photos from there tomorrow.

P8306720.JPG

Have a nice weekend! :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s