Tivoli

P8306802.JPGP8306807.JPGP8306749.JPG

Her kommer et lite bildedryss fra den hyggelige turen vår i Tivoli på tirsdag. Jeg elsker Tivoli, og siden vi har sølvkort kan vi gå der så mye vi vil hele året. Ofte er vi kun innom for å gå en lille tur, drikke øl og spise is.

Here is a picture sprinkle from our joyful trip to Tivoli on Tuesday. I love Tivoli, and since we have a silver card, we can visit as much as we please all year. Often we just stop by for a walk, drink a beer and eat ice cream.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP8306753.JPGP8306737.JPG

Det er ikke veldig ofte vi tar noen forlystelser, men noen ganger er det gøy å kjøre berg og dalbanene, eller rutsjebaner som det heter her i Danmark. Denne gangen spiste vi middag på Færgekroen, vår favoritt i Tivoli. Det er så koselig å sitte ute der, pluss at de brygger veldig godt øl.

It’s not very often we take amusements, but sometimes it’s fun to ride the roller coasters. This time we had dinner at Færgekroen, our favorite in Tivoli. It’s so nice to sit outside there, and they brew excellent beer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP8306784.JPGP8306796.JPG

Vi skyldte lillesøsteren min Eva en middag, siden det var hun som sørget for å dra meg med til Nyhavn for 3 år siden, sånn at jeg møtte kæresten. Det var altså på høy tid å gi hun den middagen. Vi spiste en deilig lammeskank brasert i øl, mens Eva fikk en vegetarrett med selleri og noe forskjellig som også var veldig god.

We owed my little sister Eva a dinner, since it was she who dragged me to Nyhavn 3 years ago, so I met my boyfriend. It was about time to give her that dinner. We ate a delicious lamb skank braised in beer, while Eva got a vegetar dish with selery which was also very tasty.

P8306786.JPGP8306795.JPGP8306804.JPGP8306848.JPG

Vi fikk heldigvis tid til en “lille” is til dessert, før vi sendte Eva avgårde til flyplassen. Jeg tror dette er det største isen jeg noensinne har fått, den var gigantisk. 4 kuler med flødeskum, guf og flødebolle. Nom nom! Ingen bra tur i Tivoli uten en stor is. :D

Luckily we got time for a “small” ice cream for dessert, before we sent Eva off to the airport. I think this is the biggest ice cream I’ve ever had, it was gigantic. 4 scoops with whipped cream, guf and flødebolle. Nom nom! No nice trip to Tivoli without a big ice cream. :D

P8306735.JPGP8306854.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s