New phone

P9036856.JPG

De fleste har sikkert fått med seg at jeg klarte å knuse skjermen på iPhonen min på lørdag. Esj! Jeg kunne selvfølgelig fått skiftet skjermen, men siden iPhonen har vært usedvanlig treg de siste mnd, bestemte jeg meg for å kjøpe meg ny tlf isteden.

Most of you have probably seen that I managed to smash the screen on my iPhone on Saturday. I could of course have changed the screen, but since my iPhone has been exceptionally slow mow in recent months, I decided to buy myself a new phone instead.

P9056877.JPGP9056863.JPGP9056867.JPG

Jeg hadde ikke lyst å bruke en haug med penger på en ny iPhone, så jeg kjøpte meg en Sony Xperia X isteden, dyr nok den også. Så langt har jeg klart å starte den, og såvidt komt litt inn i Android verden. Jeg har vært iPhone bruker i veldig mange år, så det går nok litt tid før jeg blir helt vant til Sony. Men så langt liker jeg den ekstremt godt, spesielt kalenderen som synkroniserer med g-mailen min er helt super.

I didn’t want to spend a bunch of money on a new iPhone, so I bought myself a Sony Xperia X instead, it’s pricy enough. So far I’ve managed to start it, and gotten slightly into the Android world. I’ve been using iPhone for many years, so it’ll be some time before I get completely used to Sony. But so far I like it extremely well, especially the calendar that synchronizes with my g-mail, it’s absolutely super.

P9056872.JPGP9056878.JPG

Glede! :D

Joy! :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s