Weekend trip

Akkurat nå sitter jeg i flyet på vei fra København til Praha. Jeg skal på en liten helgetur sammen med noen venninner fra Norge. Kameraet er med, så jeg håper jeg får knipset litt fine bilder jeg kan dele her.  God helg!

Right now I’m in a plane flying from Copenhagen to Prague. I’ll spend the weekend there with some og my girlfriends from Norway. I have my camera with me som I hope I can snap some pretty pictures. Have a nice weekend! :) 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s