A weekend in Prague

P9116945.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde en superfin tur til Praha i helgen, sammen med noen venninner fra Norge. Jeg har vært i Praha mange ganger før, så det ble ikke så mye sightseeing denne gangen, jeg har jo sett det meste som er å se mer enn en gang.

I had a lovely trip to Prague this weekend, along with some girlfriends from Norway. I’ve been to Prague many times before, so I didn’t do too much sightseeing this time, I’ve seen most of what’s to watch more than once.

P9116934.JPGP9116937.JPGPrague collage.jpgP9106882.JPG

Det var rundt 30 grader, så det ble en del pauser fra solen med en kald pilsner Urquell. Jeg fikk ikke knipset så mange bilder fra sentrum, siden det var ekstremt mange turister overalt, men jeg fikk et par av noen av de flotte bygningene i Praha. Det er en veldig vakker by, så hvis du ikke har vært der ennå burde du ta en tur.

It was around 30 degrees, so we took a lot of breaks from the sun, drinking cold pilsner Urquell. I didn’t get the chance to snap too much pictures, since it was lots of tourists everywhere, but I got a few with some of Prague’s great buildings. It’s a very beautiful city, so if you haven’t been there yet, you should.

P9116908.JPGPraha_01.jpgP9116952.JPGP9116928.JPG

Vi fikk stappet magen med altfor mye god mat og drikke. Det er billig i Praha, og da er det lett å ende opp med en lille smule full mage hver dag. Det ble en fin kombo av sunt og usunt, akkurat sånn som jeg liker det. Jeg fikk heldigvis spist en stor is med jordbær og basilikum, oreo, og chili mango. Nom nom!

We stuffed ourself with too much good food and drinks. It’s cheap in Prague, so it’s easy to end up with a little bit too full stomach every day. It was a nice combo of healthy and unhealthy, just the way I like it. I luckily got to consume a large ice cream with strawberries and basil, oreo and chili mango. Nom nom!

P9116965.JPGP9116968.JPGPraha ice cream.jpg

Alt i alt en perfekt liten helgetur med gode venner. Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal til Praha. :)

All in all a perfect weekend getaway with good friends. I’m already looking forward to my next trip to Prague. :)

P9106891.JPGP9116939.JPGP9126981.JPGP9126984.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s