Brows on fleek

 

SPONSET    INNEHOLDER ADLINKS

01 etter.JPG

Jeg får en del spørsmål om hva hvordan jeg sminker brynene mine, så jeg har laget en liten guide med bilder som viser hvordan. Fine bryn har utrolig mye å si, ta bare en kikk på før og etter bildene mine lengre nede. Det er ikke bare enkelt å sminke bryn, noen dager blir de perfekte mens andre dager blir de ikke så bra. Øvelse gjør mester!

I get some questions about my eyebrows, so I’ve made a small guide with pictures showing how I form them. Nice brows are important, just take a look at my before after pics further down. It’s not only easy to makeup your brows, some days they’ll end up perfect while other days they’ll be not so nice. Practice makes perfect!

eyebrows.jpg

Først lager jeg en strek under hvert bryn for å markere undersiden, og deretter fyller jeg inn med små strøk der jeg synes det mangler litt hår. Her er det bare å prøve seg fram, alle har forskjellige bryn.

First I draw a fine line under each brow to mark the bottom of my brows, and then I fill in with small stokes where I think it lacks a little hair. You just have to try and see, everyone has different brows. 

Før:                                             Etter:

før etter 02.jpgfør etter 03.jpg

 Prøv å være forsiktig så du ikke marker for mye innerst ved brynet, da kan de fort se veldig påtegnet ut. Her har jeg brukt Jane Iredale Eyebrow Pencil i fargen dark brunette. Det er første gangen jeg har prøvd ut Jane Iredale sin øyenbrynsblyant, og jeg er superfornøyd med resultatet. Ellers er jeg også veldig glad i Anastasia Beverly Hills sine øyenbrynsblyanter.

Try to be careful not to mark too strongly on the inner brow, then they can quickly look very drawed on. Here I’ve used Jane Iredale Eyebrow Pencil color coded dark brunette. It’s the first time I’ve tried out Jane Iredale‘s eyebrow pencil, and I’m super happy with the result. I’m also very fond of the eyebrow pencils from Anastasia Beverly Hills.

Jane Iredale Eyebrow Pencil_01.JPG

Avslutt med bryngelè (jeg bruker en gjennomsiktig) og putt litt highlighter under brynene. Leppestiften er også fra Jane Iredale og heter PureMoist. Den fukter godt og gir en 100 prosent dekkende farge, denne er i fargen Melody.

Finish off with brow gel ( I use a transparent) and put some highlighter under your brows. The lipstick is also from Jane Iredale, called PureMoist. It moisturizes well and cover a 100 procent, this is the color Melody.

Jane Iredale Lipstick_03.JPG

Jane Iredale er naturlige og sunne mineral produkter, uten kunstige fargestoffer, parfyme, talkum og parabener. Jane Iredale er heller ikke testet på dyr, og er anbefalt av hudleger verden over. At sminke og hudprodukter ikke er testet på dyr er noe jeg setter stor pris på, og en god grunn til å velge Jane Iredale fremfor andre produsenter.

Jane Iredale equals natural and healthy mineral products, with no artificial dyes, perfumes, talcum or parabens. Jane Iredale is not tested on animals, and is recommended by dermatologists worldwide. Makeup and skin products that’re not tested on animals is something I’m fond of, and it’s a good reason to choose Jane Iredale over other manufacturers.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s