Sunday mode

P9187007.JPGP9187016.JPG

Jeg har vært syk i noen dager, derfor litt lite blogging, men i dag føler jeg meg endelig bedre. Kæresten kom hjem i går kveld etter å ha vært i Italia på vinvandring i en uke. Siden jeg var stuck på sofaen i hele går med feber, var det deilig å starte søndagen med en liten luftetur og kaffe i solen.

I’ve been sick for a few days, so I’ve not been a good blogger lately, but today I finally feel better. My boyfriend came home last night, after being in Italy wine walking for a week. Since I was stuck on the sofa with fever all yesterday, it was lovely to start Sunday with a little walk outside to get fresh air and coffee in the sun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP9187011.JPGP9187018.JPG

Kæresten savnet visst Italia litt, og siden det fremdeles er sommer her i København, fortsatte vi med en Aperol spritz i solen på balkongen vår. Drinken minner meg også om Italia, jeg tror vi drakk det sånn ca hver dag når vi var i Venezia for to år siden.

My boyfriend missed Italia bit, and since there is still summer here in Copenhagen, we continued with an Aperol spritz in the sun on our balcony. The drink reminds me of Italy too, I think we drank it like about every day when we were in Venice two years ago.

P9187022.JPGP9187032.JPGP9187033.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og til de av dere som kanskje tror jeg kun drikker alkohol, det gjør jeg altså ikke. Hehe! Jeg har også helt i meg en grønn smoothie, oppskrift finner du her. Viktig å være litt sunn og usunn på samme tid, så veier tingene opp for hverandre. ;p

And to those of you who may think I only drink alcohol, I don’t. Hehe! I also drank a large green smoothie, recipe can be found here. It’s important to be both healthy and unhealthy at the same time, so things weigh up for each other. ;p 

P9187046.JPG

Kl er kun 12, så resten av denne søndagen skal bare nytes, også har jeg litt ny sminke jeg har fått fra Nicehair som jeg har lyst å teste ut. God søndag!

It’s only 12 o’ clock, so the rest of this Sunday I’ll just enjoy. I also have some new makeup I’ve received from Nicehair that I want to try out. Have a nice Sunday!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s