Ut på tur igjen

pass cover.JPGP9227070.JPG

I morgen etter jobb reiser jeg på en liten weekend tur igjen, og denne gangen går turen til Oslo. Jeg har bodd i Oslo i ca 8 år, så jeg gleder meg veldig til å treffe vennene mine og litt av familien igjen. Det er faktisk nesten ett år siden jeg var i Oslo sist, så på høy tid med et lite besøk. Resten av kvelden skal brukes til pakking, hårvask og kos med kæresten. Jeg tror ikke jeg trenger pass for å komme inn i Norge, men jeg har det alltid med for sikkerhets skyld. Det fine passcoveret har jeg fått av storesøsteren min.

Tomorrow after work I’m going on a weekend trip again, and this time the destination is Oslo. I’ve lived in Oslo for about 8 years, so I’m very excited to meet my friends and some of my family again. It’s almost a year since I’ve been to Oslo, so about time to visit again. The rest of the evening will be spent packing, washing my hair and coziness with my boyfriend. I don’t think I need my passport to enter Norway, but I have it with me just in case. The cool passport cover I got as a gift from my big sister.

smågodt.JPG

Jeg hadde tenkt meg innom Fitness World en tur etter jobb i dag, og hadde derfor tatt på meg treningstøyet før jeg syklet hjemover, i godt håp om at jeg gadd å stikke innom treningen. Det gikk ikke heeelt som planlagt, og jeg guffet heller innpå masse smågodt før middag istedenfor. Haha! Sånn kan det gå. :p

I was supposed to go to Fitness World after work today, and had therefore taken on my workout clothes before I was biking home, in good hopes that I managed to stop by and exercise. It didn’t exactly go as planned, and insted I ended up at home eating lots of candy before dinner. Haha! :p

swiss clinic.JPGskin roller swiss clinic.JPG

Jeg har også fått noen nye produkter fra Nicehair som jeg skal teste ut når jeg kommer hjem igjen. Det er en skin roller og tannbleiking, begge deler fra Swiss Clinic. Jeg har aldri prøvd å bleike tennene før, så det kan jo bli spennende. Er det noen som har prøvd dette før så legg gjerne igjen en kommentar. Det blir nok ikke noe blogging i helgen, men jeg tar med kameraet, så noen fine bilder burde jeg klare å ta. :)

I also got some new products from Nicehair that I’ll test out when I get back. I’s a skin roller and tooth whitening system, both from Swiss Clinic. I’ve never tried whitening my teeth before, so it’ll be exciting. If there is anyone who has tried this before, please leave a comment. I will probably not be blogging this weekend, but my camera is with me, so I should be able to snap some nice pictures. :)

Advertisements

2 thoughts on “Ut på tur igjen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s