A weekend in Oslo

P9257121.JPG

P9247105.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Turen min til Oslo i helgen var superkoselig, jeg skulle bare ønske jeg hadde litt bedre tid når jeg var der. Jeg får heller reise dit på en ny helgetur snart. Det ble mest hygge på diverse kafèer, og ikke noe sightseeing, men jeg fikk knipset et par fine bilder. Det var blitt litt høst i Oslo, men solen skinte for det meste, sånn som den pleier.

My trip to Oslo this weekend was super nice, I just wish I had a little more time there. I’d better go on another weekend trip to Oslo soon. We mostly sat on various cafè’s and talked, and didn’t do any sightseeing, but I managed to snap a few nice pictures. It’s almost fall in Oslo, but the sun was shining, like it usually does.

P9247086.JPG

Venninnen min som jeg bodde hos bor på Grønland, ikke så langt unna Motzfeldtsgate, der jeg bodde i ca 8 år. Jeg trives veldig godt i København, så jeg savner ikke å bo i Oslo, men det var gøy å være tilbake å mimre litt.

My girlfriend who I stayed with lives in Grønland, not too far away from Motzfeldtsgate, where I lived for about 8 years. I love living in Copenhagen, so I don’t miss Oslo, but it was fun to be back and reminisce.

P9247090.JPGP9247103.JPG

P9247101.JPG

Vårt favoritt sted på Grønland er Dattera til Hagen, der var jeg sånn ca hver uke før når jeg bodde der. Det har blitt ennå finere i bakgården siden sist, men maten har dessverre blitt litt dyrere. Det gjorde ikke så mye, for burgeren hadde til gjengjeld blitt mye mer nom enn før.

Our favorite hang out in Grønland is Dattera til Hagen, where I was about once a week when I lived there. The backyard has become even more pretty since last time, but the food has unfortunately gotten more expensive. It didn’t matter so much because in return the burger tasted much better than before.

P9247097.JPGP9247104.JPG

Det var så koselig å treffe venner og familie igjen, så nå blir det skjerpings og forhåpentligvis ikke ett år til mitt neste besøk. :)

It was so lovely to meet friends and family again, and hopefully I will go back to Oslo again soon. :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s