Autumn in Copenhagen

Nyhavn_08.JPGNyhavn 06.JPGNyhavn_02.JPGNyhavn_07.JPG

Da var “endelig” høsten kommet her til København også. Forrige uke var det sommer og sol, men på søndag var det plutselig slutt på godværet. Det ble kaldt, grått og vått istedenfor, og jeg hadde aller mest lyst til å krype under pleddet i sofaen og bli der hele dagen. Men vi har hatt fint besøk fra Norge i helgen, storesøsteren min og kjæresten har vært på København visitt, så da var det bare å dra rumpen opp av sofaen å komme seg ut.

 Fall has “finally” arrived to Copenhagen too. Last week it was summer, but on Sunday there was a sudden end to the warm nice weather. It got cold, gray and wet instead, and I just wanted to crawl under a blanket in the couch and stay there all day. But we had visitors from Norway this weekend, my big sister and her boyfriend came to see us, so then I had to drag my ass off the couch and get outside.

Papirøen_02.JPGPapirøen_05.JPGKunsthal charlottenborg_01.JPGKunsthal charlottenborg_02.JPG

Det var jo ikke helt forferdelig når jeg først hadde kommet meg ut døren, og det ble en veldig hyggelig søndag i Nyhavn og på Papirøen. Heldigvis fikk jeg kjøpt meg et nytt skjerf i ren ull (nå blir mamma glad!), så nå er jeg rustet og klar for vinteren. :p

And it wasn’t too terrible when I managed to get myself out of the door, it ended up beeing a a very cozy Sunday in Nyhavn and Papirøen. Luckily I bought myself a new scarf in pure wool (my mom will be happy!), so now I’m armed and ready for winter time. :p

Papirøen_03.JPGNyhavn_05.JPGPapirøen_04.JPGNyhavn_04.JPG

Jeg har også mange andre fine bilder fra helgen som dukker opp på bloggen i løpet av uken. Skal prøve å være litt flinkere til å oppdatere denne uken.

I also have many other pretty pictures from this weekend, they will show up on the blog during the week. And I will try to be a little better to update this week.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s