Quality time

PA057319.JPGPA057317.JPG

Stikker bare innom en liten tur for å si hei før jeg skal ut på date med kæresten. Vi har overhodet ikke vært noe flinke til å gå på date i det siste, men det blir det orden på i dag. Kæresten tar meg med på en italiensk vinbar / restaurant som heter Il Senso, jeg håper det er koselig der. Skal se om jeg ikke får knipset noen bilder fra stedet også, hvis det ikke er for mørkt.

Just popping in to say hi before ‘m going out on a date with my boyfriend. We haven’t been any good at lately with our dating, but today it’s happeing. My boyfriend is taking me to an Italian wine bar / restaurant called Il Senso, I hope it’s cozy there. I’ll see if I manage to snap some pictures of the place too, if it’s not too dark.

PA057324.JPGPA057329.JPG

Vi har selvfølgelig også pyntet oss, det er viktig å freshe seg opp for hverandre inimellom. Jeg har en tendens til å hoppe rett i pysjbuksen når jeg kommer fra jobb, hehe. ;) Den fine hodeskallevesken fikk jeg av søstrene mine for noen år siden. ♥

We have also dressed up, it’s important to look good for each other sometimes. I tend to jump right in my pyjamas when I’m home from work, hehe. ;) The nice skull bag I got from my sisters some years ago. ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s