Lights

REFLEKTOR Light Festival_07.JPGREFLEKTOR Light Festival_16.JPGREFLEKTOR Light Festival_01.JPGREFLEKTOR Light Festival_13.JPG

I helgen er det REFLEKTOR Light Festival i Søndermarken her i København, så i går gikk vi en kveldstur for å se på alle de fine lysinstallasjonene de har satte opp. Lyskunstneren Jakob Kvist har blant annet laget den lysende domen som du ser under, og lysekronen mellom trærne er utviklet av kunstnerduoen Byen Sover.

This weekend there is a Light Festival called REFLEKTOR in Søndermarken, here in Copenhagen, so yesterday we went for a evening walk to look at all the pretty light installations they’ve set up. The light artist Jakob Kvist has made the shining dome that you see below, and the chandelier between the trees are developed by artist duo Byen Sover.

Jakob Kvist light dome_01.JPGByen Sover.JPGREFLEKTOR Light Festival_14.JPGPA087471.JPGREFLEKTOR Light Festival_05.JPG

Jeg fikk også testet ut night scene innstillingen til Olympus PEN kameraet mitt, og jeg hadde ikke trodd at det kunne ta så bra bilder av lysene. En fin liten overraskelse, så da ble det mange kule bilder å dele her på bloggen.

I also got to test out the night scene settings on my Olympus PEN camera, and I wouldn’t have believed it could take so good pictures of the lights. A really nice surprise, and lots of cool pictures to share here on the blog.

REFLEKTOR Light Festival_10.JPGREFLEKTOR Light Festival_08.JPGREFLEKTOR Light Festival_04.JPGREFLEKTOR Light Festival_03.JPG

Lysfestivalen varer helt til i kveld kl 23, så hvis du ikke har vært å sett på den ennå anbefaler jeg at du tar en tur. Det koster ikke noe annet enn en liten spasertur. Det hadde vært fint hvis de alltid hadde sånne lys i Søndermarken, det er mye koseligere å gå kveldstur med fargerike lys overalt.

The light festival lasts until 23 tonight, so if you haven’t seen it yet, I recommend that you do. It costs nothing but a little walk. It would have been nice if they always had lights like this in Søndermarken, it’s so much cozier to go for an evening walk with lots of colorful lights everywhere.

REFLEKTOR Light Festival_11.JPGREFLEKTOR Light Festival_02.JPGREFLEKTOR Light Festival_06.JPGREFLEKTOR Light Festival_15.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s