Nørrebro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ups, litt for lenge siden jeg har oppdatert bloggen nå. Denne uken har flydd avgårde med jobb og sosialisering, i tillegg til at jeg har vært med i en musikkvideo for et band som heter Evil Masquerade. Det var en morsom opplevelse, og hvis resultatet ikke blir altfor flaut så skal jeg dele den her på bloggen når den er ferdig. ;) Jeg har også vært litt småsyk og slapp hele uken, så jeg håper litt sofasliting i dag gjør susen sånn at jeg er frisk igjen i morgen.

Ups, a bit too long since I’ve updated the blog now. This week has flown away with work and socializing, and I’ve been in a music video for a band called Evil Masquerade. It was a fun experience, and if the result is not too embarrassing I’ll share it here on the blog when it’s finished. ;) I’ve also been a bit sick the whole week, so I hope some sofa slacking today does the trick and I wake up healthy tomorrow.

PA017182.JPGPA017157.JPGPA017148.JPGPA017158.JPG

Over til noe helt annet, vi hadde jo besøk av søsteren min og kjæresten hennes for to uker siden, og jeg har fremdeles noen fine bilder jeg tenkte å dele, så her kommer noen av de. Jeg synes Nørrebro er veldig koselig, så vi måtte nesten rusle en tur rundt der. Blandt annet var vi i hipstergaten Jægerborgsgade, som jeg liker veldig godt. Der er det mange koselige små butikker og kafeer, pluss et par restauranter jeg ikke har testet ut.

Over to something else, my sister and her boyfriend visited us two weeks ago, and I still have some nice pictures I want to share. I think Nørrebro is very cozy, so we had to take a stroll around the streets there. Among other things, we went to hipster street Jægersborggade, which I’m very fond of. There are many cozy small shops and cafés, plus a few restaurants I haven’t tested.

PA017153.JPGPA017149.JPGPA017147.JPGPA017150.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istid, som er en av favoritt iskrembarene mine i København, ligger også i Jægerborgsgade. Dessverre har de fleste isbarene stengt ned for sesongen, inkludert Istid, så vi måtte heller ty til en deilig nybakt kanselsnegl. Nom nom!

One of my favorite ice cream bars, Istid, is also located in Jægerborgsgade. Unfortunately, most of the ice cream bars has closed down for the season, including Istiid, so we had to enjoy a delicious freshly baked cinnamon roll instead. Nom nom!

PA017160.JPGPA017172.JPGPA017170.JPG

På Nørrebro ligger også Assistentens kirkegård, der det er veldig hyggelig å gå tur. Nå som det er høst er det også nydelige farger på alle trær og busker, så da blir det litt ekstra fint. Vinteren kan la vente på seg.

On Nørrebro Assistentens cemetery is also located, where it’s very nice to go for a walk. Now that fall has arrived the colors are extra beautiful on all the trees and bushes. Winter can wait.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPA017175.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s