Not getting out of bed

PA227715.JPGPA227708.JPG

Aaaah…lørdag! ❤ Den beste dagen i uken uten tvil. København serverer herlige regnbyger og vind, så jeg tror jeg bare blir i sengen litt til. Jeg stod faktisk opp, men kun for å lage meg kaffe og smoothie, for så å kunne hoppe under dynen igjen. Jeg elsker å ligge i sengen å slacke til langt på dag.

Aaaah … Saturday! ❤ By far the best day of the week. Copenhagen is giving us lovely rainy weather, so I think I’ll just stay in bed a little longer. I actually got up, but only to make coffee and smoothie, and then jump back into bed again. I love to stay in bed slacking into the day.

PA227698.JPGPA227712.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den ene litt halvvisne palmen har flyttet inn for sesongen, mens den andre står ute å drukner stakkars. Kæresten er i Århus, men kommer hjem seinere i dag, så da kan han redde den andre også. Kanskje de blir litt freshere når de fått varmet seg innendørs.

One of our half withered palm trees has moved indoor for the season, while the other one is drowning outside, poor thing. My boyfriend is in Århus, but he’s coming home later today, so then he can rescue that one too. Perhaps they’ll get green and fresh again when they get some heat inside.

PA227701.JPG

Vi trenger også sol og varme, så vi har en liten plan om å stikke av til Egypt eller noe lignende i romjulen. Vi må bare se om vi finner en ikke altfor dyr reise. Tips mottas med takk! :)

We also need sun and heat, so we have a little plan to escape to Egypt or something similar after Christmas. We just have to see if we can find a not too expensive trip. Tips will be appreciated! :)

egypt.jpgegypt2.jpg

(Bilder lånt fra spies.dk)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s