Halloween i Tivoli

Halloween Tivoli 00.JPGHalloween Tivoli 04.JPGHalloween Tivoli 20.JPG

Min yndlings “høytid” i året er uten tvil Halloween, og da er det litt ekstra stas for meg å ta turen innom fine Tivoli. Der pynter de opp til Halloween hver år med tusenvis av gresskar og andre morsomme ting. Min første bloggpost for snart ett år siden var også fra Halloween i Tivoli, så da passer det jo fint å lage en ny.

My favorite “holiday” of the year is absolutely Halloween, so at that time of year it’s extra joyful for me to stop by beautiful Tivoli. Each year they decorate for Halloween with thousands of pumpkins and other fun stuff. My first blog post from almost a year ago was also from Halloween in Tivoli, so it’s perfect timing to make a new one.

halloween-tivoli-11halloween-tivoli-09halloween-tivoli-10PA237722.JPGHalloween Tivoli 13.JPGHalloween Tivoli 14.JPGHalloween Tivoli 16.JPGHalloween Tivoli 19.JPG

Ingen god Tivoli tur uten en stor is fra kæresten, denne gangen fra Ben  & Jerry’s sin søte lille isbod. Jeg fikk tre store kuler toppet med flødeskum, syltetøy og litt rosa strø. Nom nom! Jeg holdt på å fryse fingrene av meg til slutt, men godt var det.

No Tivoli trip without a big ice cream from my boyfriend, this time from Ben & Jerry’s cute little ice truck. I got three big scoops topped with whipped cream, jam and pink sprinkle. Nom nom! I was about to freeze my fingers off at the end, but it was jummy.

Halloween Tivoli 06.JPGHalloween Tivoli 07.JPGHalloween Tivoli 15.JPGPA237761.JPG

Ellers gikk vi bare tur rundt i tivolihagen, kikket på den fine pynten, og alle de fine høstfargene på trær og busker. Tivoli er ekstra koselig til Halloween.

We just walked around the Tivoli garden, enjoyed the nice decorations, and all the beautiful colors of fall in the the trees and shrubs. Tivoli is extra cozy when it’s Halloween.

Halloween Tivoli 18.JPGPA237771.JPGhalloween-tivoli-05PA237743.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden vi alltid tar en øl på Færgekroen, tenkte vi at vi skulle prøve noe nytt denne gangen, så da ble den en liten matbit og øl på Påfuglen istedet. Jeg hadde bare plass til en gresskar suppe etter å ha konsumert kjempeisen, mens kæresten fikk en wienerschnitzel. Klassisk mannemat. ;) Det var veldig koselig på Påfuglen, men det slår ikke Færgekroen.

We always drink a beer at Færgekroen, so we thought we’d try something new this time. We had dinner and a beer at Påfuglen (the Peacock) instead. I only had room for a pumpkin soup after consuming the giant ice cream, while my boyfriend had wienerschnitzel. Classic male food. ;) It was very cozy on Påfuglen, but it doesn’t beat Færgekroen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHalloween Tivoli 22.JPGHalloween Tivoli 21.JPG

PA237735.JPG

Halloween varer helt til 4 november, så jeg håper vi får tid til å stikke innom en tur igjen før de begynner å pynte til jul. :D

Halloween lasts until November 4th, so I hope we have time to stop by for another visit before they start to decorate for Christmas. :D

Halloween Tivoli 12.JPGHalloween Tivoli 25.JPGHalloween Tivoli 24.JPGHalloween Tivoli 26.JPGHalloween Tivoli 27.JPG

Advertisements

2 thoughts on “Halloween i Tivoli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s