Unicorns

Unicorn costume 03.JPGBestMe_20161028212716 1.jpg

Denne uken har vi fått fint besøk fra Norge, lillesøsteren min Eva er nemlig på besøk. I helgen har vi to halloween fester vi skal på, og vi startet i går med å være matchende enhjørninger. Haha! Sikkert det søsteste halloween kostymet jeg noensinne har hatt, og jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til om det kom til å bli bra, men det ble heldigvis en stor suksess. Det eneste som ikke var nice med kostymet var at halen var en lille smule i veien når vi skulle på do. :p

This week we have a special guest from Norway, my little sister Eva is visiting us. We have two Halloween parties to attend, and we started yesterday being matching unicorns. Haha! Surely it’s the cutest Halloween costume I’ve ever had, and I must admit I was a bit skeptical about it, but luckily it turned out a great success. The only thing that wasn’t so nice with the costume, was that the tail was in the way when going to the toilet. :p

Unicorn costume 04.JPGUnicorn costume 06.JPGUnicorn costume 02.jpg

Selvfølgelig måtte vi hygge med noen bobler før vi skulle på festen på Carlsberg, og vi tok kanskje litt vel mange selfies? Men det må jo være lov når vi så så fine ut. Hele København hadde visst bestemt seg for å dra på samme fest, men det var gøy selv om det var litt vel lang kø for å komme inn.

Of course we had to enjoy some bubbles before going to the party at Carlsberg, and we snapped way too many selfies? But it’s allowed when looking so cute. The entire population of Copenhagen had decided to go for the same party, but it was fun even though the line to get in was very long.

Unicorn costume 08.JPGPA287934.JPGUnicorn costume 10.JPGUnicorn costume 01.jpg

I dag har jeg litt vondt i øynene etter å ha pilt ut de sorte linsene med altfor lange negler. Ups! Men jeg fikk de ut til slutt, og jeg tror de fint kan brukes i kveld også. I dag er det et helt annet og litt mer skummelt kostyme som står på planen. Håper vi får tatt fine bilder av det også. Det er ikke bare lett nå når det er så mørkt ute og lyset i leiligheten er dårlig.

Today my eyes are a little painful after taking out the black lenses with my long nails. Ups! But I got them out at last, and I think they can be used again this evening too. Today I’ll wear a completely different and a little more scary costume. I hope we manage to snap some nice pictures of it. It’s not easy now when it’s so dark outside and the lights in the apartment is’nt the best.

Unicorn costume 14.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAUnicorn costume 05.JPGBestMe_20161028212325 1.jpg

Have a nice halloween! :D

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s