Bergen next

Tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering her. Det har vært noen travle dager i det siste, som vanlig. Men nå har jeg tatt langhelg. Jeg sitter nemlig på flyet på vei til Bergen. Det er litt lenge siden jeg har besøkt familie og venner der nå, så på tide med et besøk. Ingen god bloggpost uten et selfie, så jeg knipset et på flyet i mangel på noe bedre å ta bilde av. ;)

A little update from me today. I’ve had some bisy days lately,  as usual. But now I’m off to Bergen for a long weekend. It’s been too long since I last visited family and friends there. And no good blog post without a selfie, so I snapped one at the plane since I had nothing better to take photo of. ;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s