Day of the dead

PA298073.JPGSwiss Clinic Whitening System blogginnlegg.JPG

I år hadde vi to forskjellige kostymer på halloween, siden vi skulle på to fester. Jeg elsker å kle meg ut, spesielt som en liten vampyr. Søsteren min lagde et superfint sugar skull ansikt på den ene siden av ansiktet. Vi knipset selvfølgelig et par selfies før vi skulle avgårde på fest, så her kommer de. Enjoy! :D

This year we had two different costumes on Halloween, since we were attending two parties. I love costumes, especially dressing up as a small vampire. My sister made a super nice sugar skull face on one side of her face. Of course we snapped a couple of selfies before we were off to party, so here they are. Enjoy! :D

PA298003.JPGvampire fangs.JPG

Vampyrtennene er fra Scarecrow, jeg kjøpte de på Fest og farver på Nørrebrogade, men de har de overalt på nettet også. Tennene må være helt tørre før du limer de på, og det er litt stress å få de til å sitte bra, men når de først sitter fast, ja så sitter de bom fast. Så fast at jeg brukte en time på å få de av når jeg kom hjem. Trikset ble til slutt å skylle munnen i vedlig varmt vann ganske lenge sånn at limen løsnet og de falt av. Jeg kjøpte også litt for store tenner denne gangen, så neste gang blir det de små istedenfor. Parykken er fra Etsy, den finner du her.

The vampire Tfangs are from Scarecrow, I bought mine at Fest og farver at Nørrebrogade, but they sell them everywhere online too. Your teeth must be completely dry before gluing them on, and it’s a little difficult to get them to sit well, but once they’re stuck, they’re stuck as cement. So stuck that I spent an hour to get them off when I got home. The trick was to rinse the mouth in very hot water for quite some time, so that the glue came loose and the fangs fell off. I also bought too big fangs this time, so next time it’ll be the small ones instead. The wig is from Etsy, you can find it here.

PA298035.JPGPA298039.JPG

Fine søster ❤

PhototasticCollage-2016-11-08-21-09-44.jpgPA298061.JPG

Det ble en fin siste halloween kveld, og dansing til langt på natt. Jeg gleder meg allerede til neste års feiring! :D

It was a nice last Halloween night, and dancing late into the night. I’m already looking forward to next year’s celebration! :D

PA298074.JPGPA298097.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s