A long weekend in Bergen

Bergen 01.JPGBergen 02.JPGPB038229.JPG

Forrige onsdag reiste jeg til Bergen en liten tur for å besøke familie og venner. Selv om det stort sett alltid regner når jeg er i Bergen, tittet faktisk solen litt fram bak skyene denne gangen. Søsteren min hadde kjøpt Kvelertak billett til meg i bursdagspresang, så på torsdagen var vi på Verftet på konsert. Jeg fikk akkurat knipset et par bilder før det ble for mye hop hop og fest helt framme. Kvelertak er alltid gøy, og konserten på Verftet var ingen unntak. Helt fantastisk! :D

Last Wednesday I travelled to Bergen to visit family and friends. Although it usually always rains when I’m in Bergen, the sun actually peered a little from behind the clouds this time. My sister had bought a Kvelertak ticket for me as a birthday gift, so on Thursday we went to the concert at Verftet. I just managed to snap a few pictures before it was too much hop hop and party in the front. Kvelertak is always fun, and the concert at Verftet was no exception. Fantastic! :D

PhototasticCollage-2016-11-09-22-05-56.jpgunnamed.jpgBergen 12.JPGP1018271.JPG

Jeg fikk tatt noen fine høstbilder fra Bergen, så her kommer et lite bildedryss. På bildet over ser du lillesøster, storesøster og meg.

I snapped some nice autumn pictures from Bergen, so here is a picture sprinkle. In the picture above you see my little sister, my big sister and me.

Grieghallen.JPGP1018277.JPGBergen collage.jpg

Vi fikk også tid til en bursdagsburger på Inside, lillebroren min ble nemlig 16 år. På veien gikk vi forbi et “gratis taco til alle hvis Trump taper valget” skilt. Dessverre vant han, så kanskje de kan servere trøstetaco til folket istedet?

We also had time for a birthday burger at Inside, my little brother turned 16. On the way there we passed a “free taco to everyone if Trump lose the elections” sign. Unfortunately he won, so maybe they can serve consolation tacos to the people instead?

Inside rock cafe bergen 02.JPGInside Burger Bergen.JPGHallaisen skostredet 01.JPGHallaisen skostredet 03.JPG

Bergen har ENDELIG fått en søt liten isbar. Den heter Hallaisen (som vi sier istedenfor “hallo” på godt bergensk), og ligger i Skostredet. En veldig koselig plass, og isen var nom nom! De hadde bl.a skillingsbolleis, rømme & eple og tropisk salt karamell. Det er alltid gøy med noen nye smaker. Snille pappa betalte, så isen smakte ennå litt bedre siden den var gratis. ;p I tillegg til is har Hallaisen også kaffe, cocktails og mikrobrygg, så her må jeg innom igjen neste gang jeg er i Bergen.

Bergen has FINALLY got a small ice cream parlor. It’s called Hallaisen (as we say instead of “hello” in Bergen), and is located in Skostredet. A very cozy place, and the ice cream was nom nom! They had flavors with cinnamon bun, sour cream & apple and tropical salt caramel among other. It’s always fun to taste somthing new. My dad paid, so the ice cream tasted even better since it was free. ;p In addition to ice cream, Hallaisen also serves coffee, cocktails and micro brew, so I must stop by again next time I’m in Bergen.

PB058264.JPGteateret bergen.JPGBergen 20.jpg

Jeg bodde i den fine leiligheten til lillesøsteren min. Den ligger midt i byn, så helt perfekt lokalisasjon. Hun leier også ut rommet på Airbnb, så hvis du trenger en hyggelig plass å bo i Bergen kan du booke her. Heldigvis er det ikke så lenge til neste Bergenstur, jeg og kæresten skal nemlig feire jul i Bergen i år. :)

I stayed at my sisters nice apartment. It’s located right in the middle of Bergen, an absolutely perfect localization. She also rents out the room on Airbnb, so if you need a nice place to stay in Bergen you can book here. :) Luckily it’s not too long until my next trip to Bergen, me and my boyfriend is celebrating Christmas in Bergen this year. :)

PB038209.JPGBergen 05.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s