Going blonder

P1018330.JPGP1018338.JPGP1018341.JPG

Litt hårfjas på bloggen i dag, jeg kom meg endelig til frisøren for å få en etterlengtet klipp og farge. Jeg er særdeles dårlig til å klippe meg, det skjer sånn ca hver 6 mnd, så her må jeg absolutt skjerpe meg. Det er jo så deilig med nyklippet hår, spesielt når jeg har en så dyktig og hyggelig frisør. Anja har en superfin liten salong på Nørrebro som heter Hårlogen, hvor det alltid er like koselig å sitte i stolen. Jeg har skrevet om Hårlogen før, men det skader jo ikke å skryte litt til, som vi alle vet er det er jo ikke enkelt å finne en god frisør.

Some hair talk on my blog today, I finally got time to go to the hairdresser to get a long-awaited cut and color. I’m so bad when it comes to cutting my hair, it only happens about every 6 months, so I should try to do it more often. It’s so nice with freshly cut hair, especially when I have such a talented and cute hairdresser. Anja has a super cozy small hairsalon at Nørrebro called Hårlogen, where it’s always pleasant to sit in the chair. I’ve written about Hårlogen before, but it doesn’t hurt to brag some more, as we all know it’s not easy to find a good hairdresser.

P1018336.JPGP1018346.JPGP1018334.JPGP1018339.JPGP1018350.JPG

Håret mitt er fremdeles ganske slitt etter forrige runde med bleiking, så i dag fikk jeg lysnet etterveksten min, også fikk jeg noen foliestriper etterpå. Vi fant ut at vi heller kan lysne det litt mer om noen mnd, jeg vil jo ikke at det skal falle av heller. ;) Jeg fikk også to runder med Olaplex kur og en smuk klipp, så nå ser håret mye friskere og sunnere ut. Jeg skal prøve å være flinkere til å kure det, men kjenner jeg meg selv rett så er jeg vel et bustetroll igjen om et par uker. ;)

My hair is still quite worn after the previous round of bleaching it, so today I got my roots lighten, and I also got some highlights afterwards. We can lighten it a bit more some months from now, I don’t want it to fall off either. ;) I also got two rounds of Olaplex treatment and a beautiful haircut, so now my hair looks much fresher and healthier. I’ll try to be better at conditioning it, but if I know myself right I’ll look like a troll again in a few weeks. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP1018356.JPGP1018357.JPG

Advertisements

2 thoughts on “Going blonder

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s